17
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN PORAZ: Loši dani za Duška Vujoševića

Objavljeno: 09.03.16 u 23:06

Posle dobrog početka trenerske karijere u francuskom Limožu, tim Duška Vujoševića je prvo eliminisan iz Evrokupa, a večeras i iz Kupa Francuske.

Limož je u četvrtfinalu Kupa francuske poražen na svom parketu od Gravelina koji je trenutno na petom mestu u prvenstvu. Konačan rezultat večerašnjeg meča je bio 73:65.

To je posle eliminacije iz Evrokupa zbog velikog poraza od Gran Kanarije u prvom meču u Parizu (u revanšu u Španiji Limož je uzvratio, ali nedovoljnom razlikom), novi udarac za samopouzdanje Vujoševićevog tima kojem sada preostaje borba za plasman u plej-of i spas sezone.

Limož se trenutno nalazi tek na 11. mestu francuskog šampionata sa skorom od deset pobeda i čak 12 poraza. Preostalo je još 12 kola do kraja i biće veoma teško da Limož uopšte dođe u situaciju da brani titulu osvojenu prošle sezone.

Teški dani za Vujoševića i njegov tim…

0
0

17 Komentara

    • Bolje Gurua vi da vodite na lecenje,nije bas normalno daviti igrace,sudije tuci a rivalima psovati porodice,majke i decu!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Vidis da se sprdamo sa demagogom i prodavcem magle,idiote.Valjda je sada i tebi jasno kako ste osvajali te titule u nizu,samo i iskljucivo kao drzavni projekat,uz pretnje,samaranja sudija,otimanja igraca i sl.Da je stvarno dobar trener,pokazao bi to vec u CSKA,sa ogromnim budzetom i babaroga timom a i u Francuskoj je slicna situacija jer ima najveci budzet a pobedio je prvih par tekmi,sto je i realna reakcija ekipe na promenu trenera,pa bilo ko da dodje…a sada je usledila neminivanost,porazi.

      0
      0
      Odgovori
  1. Mozda bi mu bilo bolje ako bi Tadic postao predsednik Francuske a Dacic premijer..ma sigurno bi mu bilo bolje hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedva sam cekao da nadje klub u Evropi i da se izblamira i pokaze njegovu struku, ovde ne moze da Davi jbg…. Xaxaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo sam ja pričao onda kada ste ga dizali u nebesa posle valensije „ljudi niti je valensiji neki bauk u evropi niti je ovo trener“ eto sad je valjda svima jasno da sam bio u pravu

    0
    0
    Odgovori
  4. Kad je svecani docek ‘generala’ Dula na Tesli.Ovaj Misko navukao ove francuze do jaja sa ovim demagogom !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter