0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ: Zvezda je ozbiljan rival, pobedila je Real i Himki!

Objavljeno: 09.03.16 u 10:05

Panatinaikos u petak od 20 časova gostuje Zvezdi u grotlu Kombank arene pred 20 hiljada Delija.

Biće to dobra prilika da se nastavi „dugogodišnji rat“ između pristalica crveno-belih i ljubimca Grobara, Aleksandra Pavlovića. Ipak, bek Panatinaikosa u Beograd dolazi pun reči hvale na račun Crvene zvezde, a svoje saigrače poziva na oprez.

– Zvezda je ozbiljan protivnik. To govore njihovi rezultati. Pobeđivali su velika imena poput Reala ili Himkija. Sasvim zasluženo su tu gde jesu. Moramo da imamo maksimalan pristup ako želimo da dođemo do pobede – rekao je Saša Pavlović za Sport.

Takođe, tim koji pobedi neće samo obezbediti plasman u Top 8 fazu Evrolige, već bi mogao da bude bliže i izbegavanju CSKA iz Moskve, koji je nemilosrdan u grupi „F“.

– Ambicije kluba koji je šest puta bio prvak Evrope su, logično, uvek najveće. Imali smo oscilacije ove sezone, ali smo i to prebrodili. Očekujem da ostvarimo plasman među najboljih osam ekipa Evrolige – rekao je Baranin.

Karte za utakmicu sa Panatinaikosom biće puštene danas u prodaju, a još uvek nije poznato da li će gosti imati podršku sa tribina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter