11
Košarka

FOTO: STARSPORT

VILIJAMS OSTAJE U PARTIZANU: Ali postoji jedan veliki uslov

Objavljeno: 07.03.16 u 11:02

Partijama koje pruža u poslednje vreme Darel Vilijams je pokazao zbog čega je Aleksandar Džikić odabrao da dovede baš njega kada je dolazio u Partizan.

Međutim, veliko je pitanje da li će Amerikanac ostati među crno-belima i po okončanju ABA lige pošto crno-beli imaju višak stranaca odnosno više od četiri koliko je po pravilima Košarkaškog saveza dozvoljeno da se licencira za domaća takmičenja (Murić, Vilson, Džons, Vilijams, Vrabac, Magdevski).

Spominjalo se da bi umesto Vilijamsa u Partizan mogli da stignu Đorđe Majstorović ili Savo Lešić, ali primarni cilj kluba iz Humske je da obezbedi srpsko državljanstvo za Adina Vrabca kako bi se oslobodilo jedno mesto za stranca odnosno Darela Vilijamsa.

Po svemu sudeći šesti Partizanov stranac Andrej Magdevski nije u razmatranju odnosno neće igrati Košarkašku ligu Srbije za crno-bele.

0
0

11 Komentara

  1. Zabezeknut sam koliko pricitan pogresnih infirmacija! Gispodo novinari Magdevski ima nase drzavljanstvo! Ali to nisam ja sad otkrio toplu vodu,nego bi trebali da znate

    0
    0
    Odgovori
  2. Majstorovic, a posebno Sava Lesic su dobri, ali Vilijams je bolji, podseca na Miloja po SNAZI, samo SHUPUT „fali“ da POKIDA MUTANTE, mada, TU JE CHEDA VITKOVAC .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Plan je odličan, samo još 2-3 stranca da se dovedu, i plej naravno. Mašina se pali…i opet će da izgori.
      Javi Toši da je Soni Vims slobodan igrač, priča se da navija za Partizan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter