15
Košarka

BRUKA: Zvezdino dete, a nije bio na proslavi rođendana

Objavljeno: 07.03.16 u 09:46

Sportsko društvo Crvena zvezda je 4. marta proslavilo 71. rođendan, a na svečanoj ceremoniji dodeljivane su nagrade za izuzetan doprinos, a većina je pripala košarkašima.

Čitava ceremonija bi bila potpunija da je na njoj prisustvovala i legenda košarkaške sekcije Crvene zvezde, Zoran Moka Slavnić. Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama i bivši selektor reprezentacije Srbije, nije bio pozvan od strane Sportskog društva kao specijalni gost na ceremoniju, gde su se između ostalog delile i nagrade za životno delo.

Slavnić je kasnije za „Blic“ dao kratku izjavu:

– Kompleksi su neizlečivi. Svaki dalji moj komentar bio bi suvišan, jasan je Moka Slavnić.

0
0

15 Komentara

  1. Moka je napravio uspeh u zvezdi zahvaljujuci svom tadasnjem treneru i svom pozrtvovanom radu i naravno svom talentu prema tome nije Moka nikome nista doneo doneo je samom sebi a omogucila mu je Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  2. bez obzira kakav je i sta je komentarisao on je zasluzan za zvezdine uspehe i u kosarci uopste a to mu niko ne moze osporiti ipak je on jedan od legende nase kosarke i nije zasluzio da bude bez pozivnice na tako vazan zvezdin datum meni se ne svidja to sto se tako nesto radi iz osvete…mogao je da bude tu niko nije morao s njim da govori ako ga ne voli…bitno je imati cist obraz a takvi na zalost rade u zvedu koji ga nemaju svaka cast pojedincima…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ima on poziv kod grobara ionako je mediski na njihvoj strani ,isto kao Vujanic.Bruka je sto tamo nije bio Duci.Moka je sam sebe izbacio .

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeste da je deo generacije koja je harala , ali je ljiga od coveka , sta si ocekivao da pljujes Zvezdu , selis se u Partizan I to kao ljiga klasicna … Neka te komsije zovu na proslavu .

    0
    0
    Odgovori
    • Vrlo slabo poznajes kosarku, Zoran Slavnic je bio vodja generacije koja je Zvezdu ucinila velikom, u Partizan je otisao jer Zvezda nije zelela da ga sa 33 godine vrati…zvezda nema puno legendi…a slabo ih postuje…nije bilo ni Ducija ni Milenka Topica…

      0
      0
      Odgovori
  5. slazem se sa Goranom! Najveci uspesi u istoriji kluba a oni opet imaju da dodaju nesto lose…tako da samo napred Covke! nas veliki broj je uvek uz tebe!

    0
    0
    Odgovori
  6. Sada su na „sceni“ neke DRUGE VREDNOSTI, velicaju se profiteri, a LEGENDE koje su nam donosile ZLATNE medalje i SPORTSKU SLAVU SRBIJI, PROTERUJU iz zemlje !!! Moka je „smetnja“ posto je „nezgodni svedok“ ,IGRAC iz originalne KKCZ, a sada se PRAVE i „STVARAJU“ NOVE LEGENDE FMPCZ, tipa: Wilijams, Elton Braun, SHILB, Dzenkins..PONOSNE LEGENDE BANKOMATA, koje su OSVOJILE PP-APARAT i MNOGO NOVCA-ZA SEBE !!! BRUKA za CESTITU KK SRBIJU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..ti si jadničak..moraš to da shvatiš što pre…bolje je po tebe,a upozoravali su te i na nekom drugom portalu…ja ,samo da te pozdravim….

      0
      0
      Odgovori
    • Evo definitivno si dokazao da si LUD!!!! Procitaj komentar za Radinovicev nedolazak kako si prokomentarisao i sad ovo ovde!!! Definitivno ti si ZZLO do koske… Ti Ne razmisljas nista drugo nego da sejes mrznju IDIOTE

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter