0
Košarka

FOTO: nba.com

NBA: Greg ponovo zaboravio na Marjanovića, Voriorsi i dalje nezaustavljivi (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.16 u 09:08

Protekle noći odigrano je četiri meča u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i prošla je, nažalost, bez srpskih igrača.

Na parketu se našao i San Antonio našeg Bobana Marjanovića, ali srpski gorostas nije ulazio u igru odlukom stručnog štaba Sparsa, koji su savladali Nju Orleans na gostovanju rezultatom 94:86. Kada imate raspoloženog Kavaj Lenarda na obe strane terena, dodatna pomoć ostalih igrača dovoljna je u minimalnim količinama.

Lenard je Pelikansima ubacio 30 poena i uz to je ostvario 11 skokova, kompletiravši dabl-dabl. Njemu uz rame bio je Lamarkus Oldridž sa 26 koševa i osam uhvaćenih lopti, dok u domaćem timu nije bilo toliko raspoloženih igrača. Erik Gordon je postigao 23, Entoni Dejvis 17 poena.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto 3)

Derbi večeri odigran je između Oklahome i Golden Stejta, a pobedu su odneli nezadrživi ‘ratnici’, zahvaljujući još jednoj maestralnoj partiji Stefa Karija sa 33 poena. Klej Tompson dodao je 21, a tandem na drugoj strani DjurentVestbruk postigli su 32, odnosno, 22 poena, ali su Voriorsi imali bolju podršku saigrača i zasluženo su ostvarili 44. pobedu za redom na domaćem parketu.

Trenutno su na svega pet poraza i 55 pobeda, pa ‘legenda’ o obaranju rekorda Čikago Bulsa koji su imali samo 10 poraza (72-10) i dalje živi.

(Izvor: youtube / NBA Highlights)

Majami je bio više nego ubedljiv protiv Finiksa na Floridi, što konačnih 108:92 dovoljno govori. U timu Hita najviše se istakao Dvejn Vejd sa 27, dok je Goran Dragič postigao 25 poena. U taboru Sansa Devor Buker je ubacio čak 34 poena, ali nedovoljno da bi se izbegao ubedljiv poraz.

Sakramento je ostvario pobedu nad Dalasom i to u Teksasu, posle 22 poraza od Maveriksa. Iako je Čendler Parsons, koji se nalazi u životnoj formi, u timu domaćih ponovo bio najbolji sa 26 poena, prekid loše tradicije Kingsa doneli su Demarkus Kazins sa 22, Redžon Rondo sa 18 i Marko Belineli sa 16 poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Rezultati:

Majami – Finiks 108:92
Nju Orleans – San Antonio 86:94
Dalas – Sakramento 101:104
Golden Stejt – Oklahoma 121:106

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter