0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE SVE U NOVCU: Kvinsi Miler otvorio srce i otkrio svoje želje i snove

Objavljeno: 25.02.16 u 14:45

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Kvinsi Miler u intervjuu za ‘Eurohups’ govorio je o Zvezdi, navijačima, NBA ligi i daljim planovima.

Najveći utisak ostavili su mu navijači, koji su kako sam kaže, svaku utakmicu i veliku pobedu učinili još većom.

– Pamtiću svaku utakmicu koju sam igrao u ‘Pioniru’. Navijači su neverovatni, ali i način na koji se mi borimo jedan za drugog je sjajan. Siguran sam da su Zvezdine pristalica najbolje na svetu. Strast i ljubav sa kojima su uključeni u svaku utakmicu su neki potpuno drugi nivo. Volim ljude u Srbiji – rekao je Miler za ‘Eurohups’.

Evropa mu se dopala, ali smatra da su mu nastupi u Crvenoj zvezdi i Evroligi samo odskočna daska za snove koje sniva – povratak u NBA ligu.

– Iskreno, moj san je da se jednog dana vratim u NBA ligu. Sviđa mi se i Evropa. U mom slučaju nije sve u novcu, ne marim mnogo za ponude. Samo hoću da igram košarku na najvišem mogućem nivou. Želim da napredujem i da se razvijam prvo kao osoba, a onda kao igrač. Hoću da budem jedan od najboljih – jasan je Miler.

Istakao je da nikada nije čuo za Bobija Marjanovića pre dolaska u Zvezdu, ali i šta mu najviše nedostaje u Beogradu.

– Ovo radim prvi put u životu, teško je, ali svi znaju da žrtva mora da se podnese kada je reč o košarci. Oni me razumeju. Kada dođem kući trudim se da budemo zajedno i da napunim baterije – istakao je Kvinsi Miler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter