0
Košarka

FOTO:STARSPORT

MILOJEVIĆ IZRAZIO ŽELJU: Voleo bih u finalu da pobedim Partizan

Objavljeno: 20.02.16 u 20:30

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da je sportski nadati se pobedi u finalu Kupa Radivoja Koraća, bez obzira na to da li će im rival biti Crvena zvezda ili Partizan.

„Sportski je nadati se, pa i da imamo jedan odsto šanse, možda je ta sutrašnja utakmica jedna od 100. Sa Zvezdom smo igrali dobro ove sezone, Partizan se stabilizovao sa Džikićem. Verujem da će Zvezda dobiti, ali ne lagano. Ipak, voleo bih da Partizan uđe u finale, ali da ne osvoji“, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je veoma zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali protiv Metalca.

„Znao sam da nas ne očekuje lagan zadatak, da ćemo morati da se namučimo, Odigrali smo dobru odbranu, naterali ih da izgube 25 lopti za tri četvrtine. Želim Metalcu da narednog vikenda pobede Olimpiju i otsanu u ABA ligi“, istakao je Milojević.

Trener Metalca Vladimir Đokić čestitao je Megi na zasluženoj pobedi i naglasio da je osnovni cilj njegovog tima bio da izbegne nove povrede.

„Mislim da je utakmica bila lepa za oko. Mi smo probali da pariramo, uprkos svim problemima i ideja je bila da izrotiramo igarče i da se sačuvamo od povrada za ta meč saa Olimpijom“, istakao je Đokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter