8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HRVATSKI MEDIJI: Četničko orgijanje navijača Zvezde u paklu ‘Pionira’! (FOTO)

Objavljeno: 12.02.16 u 11:45

Atmosferu na sinoćnoj utakmici ističu kao veliku sramotu za Beograd.

I dok su mnogi hrvatski mediji poraz svog tima ispratili kao težak i ubedljiv, ali na terenu, ‘večernji list’ se ovog jutra osvrnuo na navijanje punog ‘Pionira’ i skandiranja pristalica Crvene zvezde.

– U prepunom Pioniru, uz četničko orgijanje “Delija”, Cedevita je doživjela peti poraz u Top 16 fazi Eurolige (2-5). Osim skandiranja “na koljena, pred Srbe”, Zagrepčani su morali slušati i četničke stihove koje slave “straže generala Draže”, ali i gledati transparent koji slavi ratnog zločinca, neki dan preminulog, generala Zdravka Tolimira, Mladićeva pomoćnika – piše ‘Večernji list’.

Screenshot_4

‘Index’ je bio malo blaži pa je došao do opšteg zaključka da je Zvezda razbila Cedevitu sa 20 razlike, a pažnju su posvetili i Novaku Đokoviću, koji je meč gledao iz prvog reda ‘Pionira’.

Screenshot_5

Screenshot_6

‘Jutarnji list’ takođe je bio saglasan da je Crvena zvezda zasluženo slavila.

– Cedevita ipak nije uspjela preskočiti Đokovića i sedam tisuća raspamećenih Delija! Osim Đokovića, koji je potpuno raspametio Pionir dolaskom na utakmicu, prepunu dvoranu u stanje delirija dovela je i akcija Micića i Dangubića koja je potpuno slomila elan Zagrepčana… – piše između ostalom u tekstu koji nam donosi ‘Jutarnji list’.

0
0

8 Komentara

  1. Sta to igrace zanima sta oni skandiraju. Treba da ih boli kurac za to i da rade ono za sta su predvidjeni a to je da igraju kosarku.

    0
    0
    Odgovori
  2. A PRE PAR DANA U NOVINAMA PISE KAKO SE U USTASKOJ ISTORIJI UCI DA SMO MI BILI ZLOCINCI,A NJIHOVA ZLODELA SE NE POMINJU…MOZA MORA OVAKO DA IM SE POKAZE KAKO SE PISE ISTORIJA

    0
    0
    Odgovori
  3. Au al ih ubise kompleksi onomad ih izbacili iz kvalifikacija u fudbalu,pa posle i mlada reprezentacija isto ih nabila ko kantu…Pa ono u Atini,pa one trojke Djordjevica,Kecmana,pa ovo sad mlacenje od strane Zvezde u Evroligi…Pa ih onda natabasmo i u rukometu na EP u Beogradu…Vaterpolisti ih nedavno unakazise u BG na EP kao i vaterpolistkinje…Natabasmo ih onda i u Dejvis Kupu i u Hrvatskoj i u Srbiji plus ih Novak delje gde god stigne,ne prodjose dalje ni u futsalu u BG-u ha,ha,ha pa ovo postaje tradicija nije im lako jadnici pucaju mentalno a jos su ionako konjusari i zestoki Srbomrzci nije im lako 😀

    0
    0
    Odgovori
  4. DVOSTRUKI ZAGREBCANI TUZNI UNESRECENI ONI KOJI SU OSTALI TAMO GDE JESU I OVI OVDE DOSLJACI HEHEHEHEH PEEEGLAAAJ ZVEZDO USTASKO JEZGRO GAZI MELJI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter