6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠALJIVI DŽIKIĆ: Ja puštao rok muziku? Ma kakvi… Samo radim ono zbog čega sam doveden

Objavljeno: 07.02.16 u 08:48

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je utakmica sa Zadrom bila „očekivano teška“, ali da mora da bude zadovoljan rezultatom i pobedom.

– Bila je to jedna teška utakmica, ali baš onakva kakvu smo očekivali. Zadar je sve ono što mi ne volimo: dugački su, pokretljivi, agresivni. Onako, baš je teško igrati sa njima. U situaciji da su rasterećeni, a mi u situaciji da nam pobeda donosi opstanak u ligi. Moram na kraju da budem zadovoljan rezultatom – rekao je Džikić novinarima posle meča. Partizan je večeras pobedio Zadar sa 87:76, uprkos oscilacijama u igri.

– Zadovoljan sam i nekim delovima igre, nekim pojedinačnim rolama. Ima i stvari kojima nisam zadovoljan, ali to je sve normalno. Nastavljamo da radimo. Nadam se da nećemo iza sebe imati više ovakve sedmice što se tiče bolesti i povreda i da možemo da radimo normalno – rekao je Džikić.

Partizan je ovim trijumfom obezbedio opstanak u ligi.

– Što kaže moj prijatelj sa leve strane (portparol kluba Ivan Ivković), ja sam uradio za šta sam doveden. Sad mogu da… – rekao je Džikić, ali je umesto da dovrši rečenicu šaljivo pokazao glavom odlazak.

Od njegovog dolaska, igrači Partizana su posle svake pobede počeli da obilaze počasni krug i pozdravljaju se sa svim navijačima, umesto samo sa organizovanim, kako je bilo do sada.

– Krug je nastao tokom jednog ‘brejnstorminga’, ako se to tako kaže. I mislim da je jedna lepa stvar. Ne vidim da neko može da smeta tu – rekao je Džikić.

Osim toga, od njegovog dolaska u Partizan, pre početka utakmica na kojima je domaćin se njegov ulazak u halu obeležava puštanjem rok klasika, koje nezvanično sam bira.

– Pustite te kuloarske priče. Nemam ja veze sa tim – rekao je šaljivo Džikić.

Igrač Andreja Milutinović ocenio je da je su veća želja i energija doneli pobedu njegovom timu.

– Čestitam saigračima na veoma važnoj pobedi. Mislim da smo od samog početka krenuli sa velikom željom i energijom i odigrali smo 40 minuta u takvom intenzitetu. Bilo je padova, ali bitno je da smo bili uporni i zasluženo smo pobedili – rekao je Milutinović.

0
0

6 Komentara

  1. Zna se i ko slusa Vokrija,Prekazija,Ramadanija,Omerovica,Zupica,Hatunica…… Kako te bre gnjido nije sramota ti jade i bedo do koske!!????? Kako ces tvojim prijateljima muslimanima i romima da pogledas u oci ??? Ah da ti si franjevac ti bi to rado u jasenovac GG…O…..VV…..NN….OOOO nedopravljeno!!…misu,crve,gnjido bedna GNJIDO DO KOSKE,zbog tebe imbecilu i tebi slicnih su nam se desavale razne stvari u proslosti.!!!! Jaki ste bili u Beogradu a kad idete na stranu mada ti i tvoji pajtosi verovatno niste jer ste devojcice nemate muda za gostovanje pa ste onda gurali u vatru iskrene i prave navijace…….. Ti ces da prozivas Semsu,Sabana,Garavi sokak CRVE DO KOSKE!!!!! Idi u Lazu tope neispaljeni mozda ce terapija da deluje mozda nisi jos totalni debil

    0
    0
    Odgovori
    • Potomku bugarcica, najveceg ubice Srba i osnivaca FKCZ, ruke su vam krvave do lakata od samog „ZACECA“, treba jednom za svagda ugasiti TO ZLO, SEME MRZNJE i RAZDORA SRBIJE-SDCZ !!!

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Zna se Dzile ko slusa GRUPU JNA, a ko hasana, shemsu, shabana i bajrama, a glavne „zvezde“ i bend su im GARAVI SOKAK.. !!! .!. XXAAXXAA .!. ……………

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Zna se Dzile ko slusa GRUPU JNA, a ko hasana, shemsu, shabana i bajrama, a glavne „zvezde“ i bend su im GARAVI SOKAK.. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter