32
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RAZLIČITA MIŠLJENJA: Grobari već razmišljaju šta da rade sa Cedevitom (ANKETA)

Objavljeno: 07.02.16 u 00:49

Večerašnjom pobedom protiv Zadra košarkaši Partizana su gotovo izvesno izborili opstanak u ABA JTD ligi pa će u poslednja tri kola praktično igrati revijalne utakmice.

Nakon gostovanja Trijumfu u Sloveniji i finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća Partizan će krajem ovog meseca u Hali Sportova dočekati Cedevitu i za kraj će ići u Ljubljanu na duel Olimpiji.

Ono što je već sada postalo jasno je da će upravo crno-beli krojiti sudbinu večitog rivala Crvene zvezde pošto se klub sa Malog Kalemegdana bori sa Cedevitom za drugo mesto odnosno prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Pojedini navijači Partizana su odavno krenuli sa kalkulacijama i nagađanjima šta bi bilo najbolje da se uradi. Da li pustiti Zagrepčane u meču 25. kola i tako „napakostiti“ komšijama ili se ne igrati ugledom kluba građenim decenijama odnosno igrati svom snagom na pobedu.

Vaše mišljenje možete da podelite sa nama u anketi ispod.

Šta će se desiti na duelu Partizan - Cedevita?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Jeste li videli kako je mala navijačica Partizana „pobedila“ obezbeđenje u Pioniru?

0
0

32 Komentara

  1. možete da pričate šta god hoćete ,možete i da lažete i pljujete koliko god hoćete ali jedno ne možete da izbrišete ali bi itekako voleli a to je čuvena rečenica vašeg voljenog čovića FMP-u NEMOŽE NIKO DA ZABRANI KAKO ĆE DA SE ZOVE

    0
    0
    Odgovori
    • Zveza promenila ime i zovese CRVENA ZVEZDA a partizan posle fuzije sa igokeom nije promenio ime a zvao se PARTIZANIGOKEA !!! STVARNO SMESNO

      0
      0
      Odgovori
  2. Potpuno nebitno za Zvezdu jer ce Cedevita da ih dobije i da igraju punom snagom a Zvezda dobija Cedevitu u dve utakmice,bez obzira gde bude prva odigrana.Tako da mozete da se prepucavate koliko hocete.

    0
    0
    Odgovori
  3. Udjem pogledam vesti,ajd da vidim i komentare,kad ono sve sami frustrirani Panteri ciji klub jos lezi u zamrzivacu.Sto je najgore ne znaju ni kako se zovu,a uz to su i renta navijaci.Sta da se radi moze nam se da pustimo Cedevitu,ali i ne moramo.Njima svakako ne treba prednost domaceg terena da vas izbaci.
    Zato KSS i nema stav prema FIBI i ULEBU dok ne vidi sta ce biti sa drzavnog projekta u ABA ligi.

    0
    0
    Odgovori
  4. KK PARTIZAN je Institucija koja uvek ide na pobedu i ne zanimaju ga Instant klubovi poput Cedevite i Fmp-a

    0
    0
    Odgovori
    • KK partizan je prostitucija kakve nigde nema i naravno da ga ne zanimaju klubovi kao Zvezda i Cedevita jer su oni vasionski udaljeni od njega po kvalitetu i svemu drugome.Učesnici F16 EL,polufinalisti ABA lige,još kad je krenulo prvenstvo,dok je on tek juče izborio opstanak…o čemu pričamo?

      0
      0
      Odgovori
  5. -„S’ glupostima necu da se bavim, sex i PARTIZAN moj su adrenalin, nek’ „mirise“ mi maSper na kainKo, svaki dan k’o novu godinu da slavim..: !!! .!. XXAAXXAA .!……………

    0
    0
    Odgovori
  6. -„S’ glupostima necu da se bavim, sex i PARTIZAN moj su adrenalin, nek’ „mirise“ mi maSper na kainKo, svaki dan k’o novu godinu da slavim..: !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  7. Naravno da ce partizan mali da pusti cedevitu koja je 8 puta bolja od njega, i dalje je neverovatna mrznja bolesnih grobara prema Zvezdi….umrece te u mrznji jadnici ! Od vas nam ne treba ama bas nista i da ste sposobni ali u ovom slucaju ste nesposobni !

    0
    0
    Odgovori
  8. Pazi ovog haha.vozi pricu kao da su oni uzimali 14 titula za redom.
    Mozda i imas 14-15 god.
    U zadnjih 30 god imate 3 titule prvaka juge,scg i srbije.
    Aj prijatno zamznuta zvezdo i samo napred fmp.
    Kada se setim recenice pudlice da niko fmp-u ne moze da zabrani kako ce se zvati.a trofeji ce se pripisivati telekom divi.
    Takva obmana u sportu vidjena nije.nestao dug od 20-30 miloona.
    Kao nas su podzavale vlasti.strasno
    A evropske zvezde se ne secate
    Projekat koji je godinama trajao.dovodili skupe igrace po svsku cenu
    Pogotovu onaj zile.svi su vam krivi a sami sebe ste zakopavali.
    A sledece se vec vidimo na crti.i ako ostane AV i ako pudla zavrsi gde mu je mesto.
    Slabo pamcenje imate.tj vecina
    Danas najbolji ortak cigan ne gleda ovaj mutirani klub.a znam mnoge kojih je sramota.
    Prijatno.ua malo komsije da lkazem ali stevana supanca je u zelezniku.
    Kevu bi prodali.

    0
    0
    Odgovori
    • Verovatno si i ti mlad pa zaboravljas fuziju Franjevaca sa Becejem u vaterpolu,Igokeom u kosarci,Vizurom u odbojci!!! E stvarno si mukica kad sve to zaboravi a da ne pricam o par kupova sto u fudbalu sa Vosom ili finale u Vrscu u kosarci,gepekovanje vama sve to ide na cast. Ali vi nemate ni cast ni obraz jer nikog drugog ne priznajete samo sebe. Smeta vam Vucic pa vi od Marjanovica na ovamo imadoste sve premijere uz vas. Sad imate Tomu koju neda Karadzica i ne dozvoljava vojsci da uzme svoje a to je stadion Jna!!! Igracete na poljancetu ali pod uslovom da opstanete. Ljubili ste Zileta u k…..sad mu ……… majku na sva usta a da nije njega vi biste se borili za opstanak. Sto niko ne rece od vas da je Djura zekstra kriv nego Zile i njegov otac,pa ko ce da brani malog nego otac od takvih i ovih mojih go…a u Zvezdi sto sebe nazivaju delijama(cast postenim i delijama i grobarima)daju sebi za pravo da samaraju igrace kao da su njihovo robljellll Mada u pravu si ti sine kriv je Vucic sto ne pohapsi olos pa da mogu na miru sa unukom da dodjem na stadion,ah da umali da zaboravim jel ono na JNA iz raketnog pistolja ubise dete sa juzne na severnu tribinu???? E mukice nad mukicama zaboravna koliko jada sa vama

      0
      0
      Odgovori
    • Žika paukje potpisao sa Zmagom Sagadinom ugovor na 2 milke. 2 milke za trenera i to osrednjeg. Pritom da nije bilo tog istog Žike i Đinđića koga sada toliko mrze nestali bi još pčetkom milenijuma. Kad malo bolje razmislim, i Tadić im je ugurao do sada oko 30 milki u FK preko Gazprom-a. Eeeee, kada bi nas neko maltretirao kao što su njih žuti, gde bi nam kraj bio!

      0
      0
      Odgovori
    • Seljacino da se Juga nije raspala nikada Ne bi znao start je trofej…her dok je juga pistojala svi si imali vise trofeja nego vujoseviceva bagra….nabijete D’s na onu stvar pi.KO….rasprodali fabrike u drzavi prali novac kroz jsd prdnem ti pod prozor

      0
      0
      Odgovori
    • Jeste, mi smo dovodili i dovodimo skupe igrače. Za to vreme igrači kod vas dolaze „za DŽ“. Ustvari dolaze zbog davljenja i šamara „velikog maga“! Ne kenjaj,, u svakog igrača u kog je upren prst, postao je igrač Partizana. Istina, nekada i besplatno (Bertans), ali kada ode po nabavnoj ceni, onda je problem i tada je izdajnik. Za sve ostale se nije pitalo za cenu, a još manje ko daje pare: Kosovo, budžet Srbije, penzioneri, državne firme, silom nametnuti sponzori, Dodik ili neko deseti… A to da li ćete vi nekog pustiti ili ne, mislim da ste se mnogo us*určili, pa će vas jedna ŠAMARČINA u kupu i još nekoliko u ligi Srbije, vratiti na zemlju!

      0
      0
      Odgovori
    • @Goci
      Niste ni vi uzimali 14 puta za redom,vi ste otimali,krali i namestali 13 puta za redom.
      Kosarka se ne igra samo zadnjih 30 godina,kako vi volite da prikazujete za sve sportove,samo kako vama odgovara i period kad ste najvise krali.Mi cemo imati 4 titule za to vreme ali vi niste imali nijednu za prve 30 godine.
      Secas se sta je rekao neko iz Zvezde a ne secas se svog predsedika Danilovica,kad je rekao,partizan i Igokea su od danas jedan klub,davne 2007.ili si jos piskio u pesku tada pa te secanje ne sluzi.
      Dug nije bio 20-30 miliona nego 16 i resen j posle 3-4 godine,sto i nije nemoguce ako se nadju jaki sponzori.Samo vi volite da preterujete u pripisivanju tudjih dugova a svoje ne vidite ili ih umanjujete nekoliko puta.
      Mnogo skuplje igrace ste upravo vi dovodili i nudili im blanko ugovore,da sami upisuju cenu plate za koju ce igrati.Prosecni igraci su imali vece plate od Zvezdinih najplacenijih i vi ste nasli nesto da pricate.Muzli ste drzavu kako ste i koliko hteli,jer vas stitili Tadic i Dacic.
      Danas vasi bivsi clanovi uprave pricaju,kako u fudbalu,tako i u kosarci,kako ste namestali utakmice i na koji nacin,ko je podmicivao sudije(u kosarci Todoric)a ko predsednike drugih klubova.
      Ima mnogo vise grobara koji se zgrazavaju na ove postupke i koje je sramota da vise navijaju za lopovski klub a adresa koju si naveo je za klub FMP,koji se takmici u KSL a ne Zvezdina,koja je na malom Kalemegdanu.
      Kakvi ste navijaci,ne cudi sto vas najvise znaju ljudi po devizi,partizane plati me.

      0
      0
      Odgovori
  9. Pa, Partizan da može sad bi izbacio Zvezdu iz ABA lige, a on da pušta Cedevitu, to je smiješno, on ne može Tajfuna dobiti, on se ama baš ništa ne pita, jer bi ja preporučio Zvezdi da pusti Sutjesku ne bi li kako ostala u ligi, a Zvezdi prednost domaćeg terena ne treba sa Cedevitom i Budućnosti, jer će ih svakako oduvati…

    0
    0
    Odgovori
    • Pre bi trebao da se zapitas gde su pare sa Kosova i za koga mukice navijas u košarci…a da niste toliko bolesno osvetoljubivi zbog dugogodišnjeg doživljavanja trauma bilo bi svima bolje a ne da mukica od premijera poklanja ciganski dres umesto dres zemlje i naroda koji predstavlja…e mukice moja napaćena.

      0
      0
      Odgovori
      • Primecuje se da si upravo ti mnogo napacen…premijer nije poklonio ciganski,nego dres CRVENE ZVEZDE,najveceg i najpoznatijeg sportskog brenda u drzavi.Upravo je taj klub bio svetski i evropski sampion i kao takav najpoznatiji van granica,dok reprezentacija Srbije nije nista osvajala u seniorskoj konkurenciji u fudbalu,tako da je to logican sled poteza.

        0
        0
        Odgovori
  10. Mi ne zavisimo od nekoga mi zavisimo od samih sebe šta nas briga sta drugi rade uvek smo gledali sebe i nije nam bitno da li smo drugi ili treći na kraju regularnog dela najjači smo osvajamo sva tri trofeja kao ili prošle godine !!!

    0
    0
    Odgovori
      • Kaze se ,,TVOJE“a ne,,TVOKE“ i dete mislilo da kaze od nekog franjevackog kluba al sta ces ko radu taj i gresi…. Ne bori se za opstanak moze mu se

        0
        0
        Odgovori
        • @Zamisli Hahaha, ako vec hoces da se raspravljamo gramaticki, zeleo bih da ti obratim paznju i na ovo sto si ti napisao, „ko radU taj i gresi“. Pravilno bi izgledalo „ko radi taj gresi“. Sto se tice moje greske, nije velika, jer se to stopostotno i tebi desava da kucanjem na telefonu promasis slovo pored, ako imas debeo palac kojim pises, kao i ja. Pozdrav

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter