0
Košarka

PAUNIĆ: Moja najbolja sezona u karijeri

Objavljeno: 01.02.16 u 13:06

Košarkaši Fuenlabrade zabeležili su novu pobedu u Endesa ligi, savladavši San Sebastijan sa 94-82 u meču 18. kola.

Novu sjajnu partiju prikazao je srpski košarkaš Ivan Paunić koji je meč završio sa 19 poena i pet skokova. Ovim trijumfom Fuenlabrada se učvrstila na šestom mestu i potvrdila je plasman u Kup Kralja.

– Utakmica protiv San Sebastijana je bila veoma teška, prvenstveno psihološki. Posle velike pobede nad Realom i utakmice protiv Saragose za ulazak u Kup Kralja, došlo je do pražnjenja pa je postojao strah pred meč sa San Sebastijanom da sve to ne upropastimo i pokvarimo trenutno velike rezultate. Svi smo odigrali veoma dobro i pobedili smo na važnoj utakmici. Trenutno smo na šestoj poziciji i gledaćemo da još više napredujemo na tabeli – kaže Paunić.

U ekipi iz predgrađa Madrida igra nekoliko igrača iz bivše Jugoslavije i Paunić smatra da ta dobra timska hemija pozitivno utiče na rezulltate, kao i na njegovu individualnu igru.

– Ekipa je vrlo motivisana i kao što sam rekao, svi dobro funkcionišemo na terenu i van njega, što donosi rezultat. Ovo je sigurno moja najbolja sezona u karijeri i najveći uspeh ovog kluba – rekao je Paunić.

U narednom kolu Fuenlabrada gostuje ekipi Sevilje koja zauzima 15. poziciju.

– Sevilja je sledeći protivnik i sigurno da nam neće biti lako, ali svakako ćemo dobro da se spremimo za taj meč i probaćemo da nastavimo seriju pobeda – zaključio je Paunić.

Meč Sevilja – Fuenlabrada na programu je sedmog februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter