8
AdmiralBet ABA Liga

LEGENDA PARTIZANA: Zvezda je apsolutni favorit, pun Pionir je bitna činjenica

Objavljeno: 25.01.16 u 10:39

Večeras od 21 sat u beogradskoj hali Pionir na programu je „večiti derbi“, koji će biti odigran u okviru 21. kola ABA JTD lige.

Jedan od najboljih igrača Partizana u istoriji tog kluba Goran Grbović ulogu apsolutnog favorita, uz pregršt komplimenata, prepušta Crvenoj zvezdi.

– Igraće se pred Partizanovom publikom i biće puna sala, to je bitna činjenica. Meðutim, ovo je možda i najbolja Zvezdina ekipa u istoriji. Pamtim Mokinu generaciju, a ovo je najbolji Zvezdin tim od te. To je rezultat odlične selekcije. Našli su se posle grešaka sa strancima. Zvezda je mnogo kvalitetniji tim od Partizana, ima dužu klupu i veće iskustvo. Apsolutni je favorit, rekao je Grbović za Alo.

0
0

8 Komentara

  1. Pozdrav za uvazenog Grbovica! Jedini realni i ozbiljni pre svega navijac kluba, i normalno legedna! Uvek ti nama dobrodosao da gledamo zajedno EL, dobrodosao si kod nas Grbo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa on i kada smo bili jaci i tada je govorio kako su bolji,kako nemamo tim.Ajde oladi malo covece i pusti momke da pokazu sta znaju.I bar jednom podrzi Partizan kao prava legenda kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa čovek je uvek govorio samo istinu i ono što misli,šta je u tome loše.Zvezda je već nekoliko godina kvalitetnij i čovek to vidi.Druga stvar je što ste vi svoje dve zadnje titule osvojili kriminalnim radnjama,silom i ucenama.Seti se kako je Bogdan ucenjivao da neće igrati za reprezentaciju posle Zvezdinog vodstva od 1:0 u seriji plej ofa i odmah su sudije promenile aršin a nad njim su svirani fauli i kad ga popreko pogledaju.Izveo je 50-tak slobodnih bacanja u naredne 3 tekme.

      0
      0
      Odgovori
  3. ..“Rezultat odlicne selekcije..“ POSLE MNOGO PROMASAJA sa igracima i nenormalnih „stipendija“ po igracu, jedan fmp-ov igrac kosta koliko cela ekipa (sa klupom) Svetinje, a za novce niko ne pita-ODAKLE, kao ni za preko noci nestali dug od 17 milki !!!??? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko leci se bre…Sta te briga za zvezdine milione gde su vasi jad ste samo na dvojici stranaca uzeli sest ipo miliona a grcate u dugovima iako ste deset godina pusili kurac Tadicu,Djilasu,i ostaloj zutoj bagri…. Majmune idi u Vrsac i kupi svlacionicu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter