9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA BOLJE RAZUME: Grobari na engleskom Kinsiju objasnili šta ima, a šta nema (FOTO)

Objavljeno: 25.01.16 u 22:46

Kako bi ih što bolje razumeo navijači Partizana su poruku upućenu Tarensu Kinsija napisali na engleskom jeziku.

– Imaš pare Tarens, ali si izgubio svoju čast zauvek, glasila je poruka Grobara na transparentu razvijenom tokom meča između Partizana i Crvene zvezde.

I to nije bila jedina, bilo ih je još, pogledajte OVDE.

0
0

9 Komentara

  1. Cvetkovic,Milutinovic? Igraci koji su se najvise radovali pobedi igrali su za Zvezdu..grobarcici smesni ste,ali drago mi je da ce vam ova pobeda znaciti u borbi za opstanak hahahah

    0
    0
    Odgovori
  2. Ptre par godina ste ostali u ABA ligi kupovinom mesta od vašeg bratskog kluba Široki brijeg, IDEA Zagreb sponzor, dakle jasno ko su ujke. Hvalka lepo

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi grobari ste stvarno dno dna. Vidi se da su vas ustase stvarale jer priznajete samo vas i nikog vise. Sta vam smeta decko igra za pare a gde je ponikao Cvetkovic gde je igrao Vitkovac pa mnogi koji su isli sa jedne na drugu stranu u svim sportovima od fudbala preko kosarke do vaterpola i rukometa. Ali to vama nista ne znaci vi nemate ni cast ni dostojanstvo… Pardon dostojni ste vaseg ustaskog porekla..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter