0
Košarka

FOTO: KSS

TEODOSIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Srbija je zemlja košarke, radujem se punoj Areni!

Objavljeno: 19.01.16 u 20:11

Srbija je će biti domaćin košarkaškog kvalifikacionog turnira za predstojeće Olimpijske igre. Današnju vest kapiten naše reprezentacije Miloš Teodosić primio je sa velikim oduševljenjem.

– Obradovala me je vest da je Srbija domćin kvalifikacionog turnira za OI u Riju jer mislim da time imamo veće šanse za uspeh, odnosno odlazak u Brazil. Nema sumnje da ćemo imati podršku pune Arene u Beogradu i samim tim prednost u odnosu na rivale. Srbija je zemlja košarke i uveren sam da ćemo to pokazati i na tribinama i na parketu. Hvala svima koji su zaslužni za činjenicu da smo dobili domaćinstvo, rekao je Miloš Teodosić.

Biće ovo odlična prilika da se naša muška košarkaška reprezentacija kruniše dobre rezultate iz protekle dve godine i plasira se  na Olimpijske igre posle 12 godina. Turnir će se održati u Kombank areni od 4. do 10. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter