2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ:Partizan je iznad svega, ponosan idem!

Objavljeno: 06.01.16 u 14:25

Partizan je dobio novog šefa stručnog štaba Aleksandra Džikića, a sada već bivši trener Petar Božić se zahvalio na ukazanom poverenju i oprostio se od Grobara.

– Mnogo toga sam prošao sa Partizanom kao igrač i trener. To je klub u koji sam ponosno dolazio i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto. Preuzeo sam odgovornost u veoma teškom trenutku, da sa pozicije koja predstavlja veliku čast predanim radom sa ekipom ostvarim što bolji rezultat, ali ponekad i pored velike posvećenosti i rada, ostvarenje želja izostane – rekao je Petar Božić.

Legenda crno-belih se zahvalila na poverenju rukovodstvu kluba na čelu sa Nikolom Pekovićem.

– Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to želim i sada, a pogotovu u budućnosti. Nastavljamo dalje, uzdignute glave, važno je verovati i ne odustajati – zaključio je Božić.

0
0

2 Komentara

  1. Partiza jeste iznad svih i svega, samo sta si Pero cekao, da bi nas doveo do poslednjeg mesta, da bi „otisao“..??!!! Trojanci u Svetinji za sto povoljniju KUPOVINU !!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter