5
Košarka

PARTIZANOVCI IMAJU ŽELJU: Pojačanje možda stigne iz Zagreba

Objavljeno: 05.01.16 u 18:25

Dolazak Aleksandra Džikića na klupu Partizana verovatno će dovesti do određenih kadrovskih promena u timu, o čemu smo već danas pisali.

Kako što smo nagovestili rešavanje problema na centarskim pozicijama trebalo bi bude pripritet, a navijači Partizana su već istakli želju povedeni vešću koja je danas stigla iz Zagreba.

Naime, 18-godišnji Ivica Zubac danas je napustio redove Cibone zbog neisplaćenih zarada, a kako se radi o jednom od najtaletovanijih centara Evrope pitanje je koliko je realno da on na kraju završi u Humskoj.

Zubac je ove sezone odigrao pet utakmica za Cibonu u regionalnom takmičenju i u proseku je beležio 6,8 poena i tri skoka po meču, a vrlo pohvalno o njemu u nekoliko navrata pričao je novi trener Partizana koji ceni kvalitete ovog perspektivnog igrača.

Prelazni rok u ABA JTD ligi traje do 10. januara, a zanimljivo je da će baš u nedelju Partizan igrati protiv Cibone u Pioniru.

0
0

5 Komentara

  1. AHahaha, a odakle će, ahahaha da stigne nego ahahaha iz Zagreba, ahahaha. Smejem se ahahaha ko lud na brašno, ahahaha, al šta ću kad me keva ahahaha ispustila na beton odmah po porodjaju, ahahahaha…

    0
    0
    Odgovori
  2. Prelazni rok unutar aba lige je završen, može doći jedino neki igrač koji ove sezone nije nastupao ni za jedan tim iz aba lige, zato molim vas prestanite sa nagađanjima, isto je bilo i za pojačanje zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter