1
AdmiralBet ABA Liga

CEDEVITA STREPI ZA DRUGU POZICIJU: Zvezda igra sjajno, neće biti lako

Objavljeno: 03.01.16 u 15:00

Ovog ponedeljka od 18 časova, na programu je duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u ovogodišnjoj ABA ligi. 

Crvena zvezda u hali Pionir dočekuje Cedevitu, u utakmici koja bi veoma lako mogla da bude jedna od ključnih za rasplet na kraju sezone. 

– Odličan su tim. Promenili su se mnogo od početka sezone. Idemo u Beograd da damo sve od sebe, da pokušamo da odigramo što je moguće bolju utakmicu, i da se predstavimo u najboljem svetlu, rekao je trener Zagrepčana Veljko Mršić u intervjuu za zvanični klupski sajt.

– Dobro se poznajemo, gledali smo Zvezdu mnogo puta, kao i oni nas. Ovo nam je drugi duel ove sezone, očekuju nas još minimum dva meča u Evroligi. U Istanbulu su pokazali da su odličan sastav, ali kao što znamo vrline, znamo i njihove mane. 

Kao najveću prednost Cedevite, istakao je to što se Zvezda još uvek „traži“. 

– Imali su mnogo promena u timu. Uprkos tome, pružili su neke sjajne partije, prošli u Top 16, velike utakmice igraju stvarno dobro, iako još „traže“ savršenu hemiju. Imamo i mi svojih aduta i pokušaćemo da ih iskoristimo.

Cedevita je trenutno druga na tabeli sa skorom 14:3, dok Zvezda ima pobedu manje. Na tabeli je prva Budućnost sa 15 pobeda i samo dva poraza. 

U prvom meču u Zagrebu, Cedevita je slavila 74:72. 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter