3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: Dođite da pozdravite Micića i Kinzija!

Objavljeno: 02.01.16 u 19:45

Šampion ABA lige, Crvena zvezda, pustila je u prodaju karte za derbi meč 18. kola protiv Cedevite, koji se igra 4. januara u hali Pionir.

Ekipa crveno-beloih pokušaće da se u reprizi prošlogodišnjeg finala regionalnog takmičenja revanšira Zagrepčanima za poraz u prvom delu sezone. Pobeda bi takođe značila i da preuzmaju drugo mesto na tabeli.

Zvezda je trenutno treća sa 13 trijumfa i četiri poraza, dok je Cedevita druga sa pobedom više.

Cene ulaznica za meč su: za tribine – 400 dinara, parter – 600 dinara, plava loža – 800 , bela loža – 800, loža – 1000, a mesto pored terena – 5000 dinara.

-KK Crvena zvezda Telekom poziva sve svoje navijače da dođu u što većem broju na ovu utakmicu, ispune halu  i požele dobrodošlicu našim novim pojačanjima Vasiliju Miciću i Tarensu Kinziju, koji će protiv Cedevite igrati svoj prvi meč pred beogradskom publikom u crveno-belom dresu. Takođe i da pruže gromoglasnu podršku ekipi Dejana Radonjića koja ima visoke takmičarske ciljeve i u novoj godini – navodi se na sajtu srpskog i regionalnog šampiona.

U prvoj utakmici ove sezone u Zagrebu Cedevita je pobedila sa 74:72.

0
0

3 Komentara

  1. Е чуј: Кинзи заклети гробар.
    Какви су онда други када је он заклети гробар?
    Делије поздрављају заклетог гробара!

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Da ih „pozdrave“ ?? ..Zato sto je Micic rekao da mu je mutant prelazna varijanta ili Kinzija kao „zakletog“ Grobara..??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter