0
Košarka

MALER: Feniks ostao bez prvog pleja

Objavljeno: 29.12.15 u 23:48

Košarkaš Feniksa Erik Bledso neće igrati do kraja sezone, saopštio je večeras njegov klub nakon operacije meniskusa levog kolena.

Trener Feniksa Džef Hornasek ranije je rekao da će plejmejker tima odsustvovati oko mesec i po dana, ali nakon operacije je procenjeno da neće moći da igra do kraja sezone. U saopštenju Sansa navodi se da klub očekuje da će košarkaš biti spreman za početak priprema sledeće jeseni.

Bledsou je ovo šesta sezona u NBA i najbolja u karijeri. Osim toga, on je bio najbolji igrač Sansa, pošto je u proseku imao učinak po utakmici od 20,4 poena, 6,1 asistenciju i četiri skoka.

On je, međutim, u porazu od Filadelfije u subotu pretrpeo povredu kolena bez kontakta sa drugim igračem. Ovo mu nije prva ozbiljna povreda u karijeri, pošto je tokom sezone 2013/14. povredio meniskus u desnom kolenu, zbog čega je morao da bude operisan i propustio je 33 utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter