4
AdmiralBet ABA Liga

DRAŽEN DALIPAGIĆ: Igrači su najveći krivci za fijasko Partizana, Božić samo ispašta

Objavljeno: 29.12.15 u 12:59

Nekadašnji reprezentativac Jugosalvije, Dražen Dalipagić kazao je da redovno prati dešavanja u Partizanu zbog koje nije zadovoljan.

– Ne možemo se poubijati sada svi redom zato što je Partizan ponovo izgubio. Igrači su najveći krivci, ali će Božić verovatno ispaštati jer je lakše smeniti trenera nego promeniti 10 igrača. On je vredan dečko, učio je uz Duška Vujoševića, ali na uspeh utiče mnogo više faktora – kaže Dražen Dalipagić za “Alo”.

Popularni Praja je stao u odbranu šef struke Petra Božića, čak ga uporedio i sa Željkom Obradovićem.

– S obzirom na to da izbor stranaca nije baš sjajan, da ima mnogo mladih igrača bez iskustva i da je Edo Murić dugo bio povređen, ovo što su do sada uradili je i dobro. Ne može Božić ni od čega napraviti nešto. Uzmimo za primer Željka Obradovića – u Panatinaikosu je osvojao titule u Evroligi, a teško da će to uspeti u Fenerbahčeu, što ga ne čini lošim trenerom. Dakle, svi oko Partizana moramo da se naviknemo na strpljenje.

0
0

4 Komentara

  1. Da nisu godine ucinile svoje,Prajo?Ne bi se reklo da su sa strancima nesto promasili.Dzons je jako dobar igrac,da nije on stigao,tesko da bi neku pobedu imali a evo i ovaj drugi je sve bolji,dok treci stranac Muric izlazi iz povrede…sve su to sasvim korektni igraci.Perovic i Andjusic su bivsi reprezentativci,Vitkovac prekaljeni ABA ligaski igrac,kao i Cvetkovic,iako po godinama jos vrlo mlad.Ako od ovih igraca,dodajmo tu i jedine mlade Aranitovica,Marinkovica i Magdevskog,nije mogao da napravi dobru ekipu,nesto nije u redu sa trenerom.Ovo su imena,koja su mogla da garantuju bar 4.mesto,gledajuci po imenima.Uporedi sa Megom i vrati film 4 meseca unazad…da li je neko cuo za nekog igraca Mege u tom periodu a oni su prakticno vec obezbedili F4 Aba lige.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter