0
Košarka

FOTO: TWITTER

JOKIĆ VS MARJANOVIĆ: 22 poena i 7 skokova VS 10 poena i 7 skokova i 4 rampe (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.15 u 08:37

Tokom prošle noći u NBA ligi odigran je duel između San Antonio Sparsa i Denver Nagetsa koji je završen trijumfom Sparsa 101:88.

U centru pažnje, ako ništa drugo, ovdašnje javnosti našli su se dvojica centara suprotnih klubova, Nikola Jokić i Boban Marjanović. Obojica srpskih igrača dali su veliki doprinos igri svojih timova.

Timski gledano, trijumf je pripao Marjanoviću. Međutim, u individualnom okršaju srpskih igrača tirjumf je pripao MVP-iju ABA lige i bivšem centru Mega Leksa, Nikoli Jokiću.

Zanimljivo, Jokić je upravo u meču sa San Antonio Sparsima postavio svoj rekord sezone, a sada je ponovo došao do izjednačenja tog rekorda ubacivši čak 22 poena uz šut iz igre 10-19.

Jokić je za 1-2, pogodio je i jedno od dva slobodna bacanja, a imao je i 5 asistencija uz po jednu blokadu i ukradenu loptu za 26:09 minuta na parketu.

(izvor: youtube/DownToBuck)

Sa druge strane, Bobi Marjanović je upisao pobedu sa timom, a noćas je Greg Popovič odlučio da mu pruži nešto više prostora na terenu budući da je odmarao Tima Dankana.

Bivši MVP prvog dela Evrolige na terenu je proveo 14:52 minuta i za to vreme je sabrao 10 poena i 7 skokova uz šut iz igre 1-3, ali i sjajnih 8-8 sa linije penala.

Marjanović je u svoju statistiku upisao i jednu ukradenu loptu, ali i čak 4 blokade. Jedine poene iz igre Marjanović je postigao zakucavanjem preko Jokića.

(izvor: youtube/ Baskteball WhiplashTM)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter