8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA: Micić ne dolazi na pozajmicu!

Objavljeno: 27.12.15 u 16:10

Informacija da će Vasilije Micić u Crvenu zvezdu doći na pozajmicu do kraja sezone po svemu sudeći nije istinita.

Naime, danas se zvaničnim saopštenjem oglasio prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović. Pismeni dopis predsednika Crvene zvezde prenosimo u celosti.

– Dolazak Vasilija Micića u Crvenu zvezdu Telekom, zapravo predstavlja povratak u njegov matični klub. Radi se o interesantnom i značajnom projektu, kako za Crvenu zvezdu, tako i za srpsku košarku, imajući u vidu da je Micić izuzetno talentovan igrač reprezentativnog formata. Sticaj raznih okolnosti ga je doveo u situaciju da je u bliskoj prošlosti, malo igrao i dobijao malo šansi, što u Crvenoj zvezdi neće biti slučaj. Takođe, u Beogradu i crveno-belom dresu će moći da igra i TOP 16 Evrolige, što ranije takođe nije bio slučaj. Priča oko pozajmice, koja se pojavljuje u pojedinim inostranim medijima, treba da bude protumačena samo na jedan način – kao pokušaj pravdanja velikih ulaganja u igrača Vasilija Micića. Naša strategija i klupska politika godinama je dobro poznata. Oni koji je i pored toga i nakon 4 godine ne razumeju, teško da možemo da pomognemo – poručio je Nebojša Čović.

Pogledajte fantastičan alej-up Kvinsija Milera i Majka Cirbesa.

0
0

8 Komentara

  1. Ovakvi u Americi dobijaju dozivotnu zbog zavrtanja za porez i kradje drzavnih para, a ovaj strucnjak iz reda mnogih strucnjaka kakve samo Srbija ima, mirno seta i radi sta hoce. Rezultat, Srbija je do pre tri godine imala redovnog ucesnika top 16, vrlo cesto i cetvrt finala, a neretko i fajnal fora, od sledece sezone necemo imati ni predstavnika u Evro ligi, jer ce to dobiti Crna gora i Hrvatska, ali bitno je da su kriminalci namireni. A pare Srba sa Kosova su i do sada bacane kroz prozora, koga jos briga za Srbe sa Kosova.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. NAKON 4 GODINE..??!! .STA..?? …GDE STE BILI PRE TE 4 GODINE I KO..??? A KO STE SADA I CIJI..?? A, PANTERIII..!!! .!. XXAAXXAA .!. VRACA SE MICIC U SVOJ MATICNI KLUB-FMP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter