6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VASPITNE MERE UPRAVE U HUMSKOJ: Košarkaši ‘udareni po džepu’ zbog brojnih poraza

Objavljeno: 26.12.15 u 08:54

Uprava KK Partizan nije zadovoljna rezulratima kluba od starta ABA lige.

Kao što je dobro poznato, crno-beli uspevali su nemoguće, i dok su ranijih sezona isto to činili igrajući Evroligu i uspevajući da nadoknade ogromne minuse, ove sezone u regionalnom takmičenju uspevaju upravo suprotno: da ogromnu prednost koju stekmnu nekako u finišu prokockaju.

Sve to iz takta je izvelo čelnike kluba koji smatraju da igrači snose najveću odgovornost za loše igre, pa su odlučili da sankcionišu njihovo ponašanje – odbijanjem od plate, piše Sportski žurnal.

– Stručni štab i igrači su kažnjeni odbijanjem od mesečne plate. Bilo je „milijardu“ sastanaka od početak sezone, bilo je i oštrih reči, ja sam silazio u svlačionicu posle utakmice sa Tajfunom kako bi momci shvatili situaciju. Razgovarali smo sa trenerom, a ako već nisu reagovali na toliko kritika, ovo je iznuđena solucija, pretposlednja. Ukoliko ni ovo ne pomogne, ići ćemo na raskide ugovora – rekao je potpredsednik Paritzana, Miroslav Berić za „Sportski žurnal“.

On je priznao da je problem u sopstvenim redovima.

– I dalje nismo finansijski potpuno sigurni, ali na sve načine uspevamo da budemo korektni prema ekipi. Zbog toga i oni moraju da budu svesni situacije u kojoj smo svi – poručio je Berić.

Videćemo hoće li ovaj vid pokušaja uprave da razmrda ekipu pozitivno uticati na crno-bele koji u nedelju u 17.00 sati u „Pioniru“ dočekuju Igokeu.

0
0

6 Komentara

  1. Koliko kompleksa se nakupilo godinama, prosto su cigancici navikli da je Partizan tema broj 1. Mars u Zeleznik cigancici

    0
    0
    Odgovori
  2. sto bi rekao glavni arhiva torta Cvarkov Djordje-evo us… u se… nemate vise krrdibilitet, koga briga za vase zakasnila reakcije..

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta ti ima da kaznjavas igrace kad nisi doveo jos jednog centra i nisi zadrzao duleta za trenera nego si postavio ovog dunstera…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pusti kazne kada je sezona skoro vec gotova po nas, da li slucajno ili ciljano, videcemo. Lukovic se sam nudio, a vi drzite Djumica i Perovica za koga se odmah videlo da nije u stanju da iznese teret jacih utakmica, bez obzira na zelju i veliku ljubav prema Svetinji, a tek milutinovic i Andjusic koje je DV „iskulirao“..Strucni stab, bez obzira na „KAZNE“, nije u stanju da DA vise. DV nije smeo biti oteran i TACKA, a jedan od razloga je i to, sto nemamo vodju-igraca na terenu, kao ni van njega-predsednicku „figuru“ i jaku i nezavisnu licnost od nazadne garniture bezvlasca !!! GLAVNI RAZLOG PORAZA je situacija u i oko Partizana, koja je stvorena od trenutnih organa i njegove „VELIKE POMOCI“ !!! STOP TOTALITARIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! Nikoga od nas pravih Grobara ne brinu porazi mladog tima, vec STA JE DOVELO DO TOGA i ZASTO NIKO OSIM DULETA JASNO I GLASNO NE DIGNE SVOJ GLAS, DA LI JE „STRAH“ ILI INTERES GRUPE ILI POJEDINCA ZA JEFTINU KUPOVINU NAJVECEG SRPSKOG ZIVOG BRENDA-PARTIZANA, UBRZO CEMO SAZNATI KO KUPUJE I ZA KOGA I U IME KOGA !!! NIKO NIJE IZNAD KK PARTIZAN !!! Ziveo Partizan i majka Srbija !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter