6
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROMENE: Mališanima zabranjen ulazak na parket Pionira, crno-beli objašnjavaju zbog čega

Objavljeno: 26.12.15 u 16:15

Postalo je uobičajeno da tokom pauze odnosno poluvremena i po završetku utakmica Partizana u dvorani Pionir najmlađi navijači ovog kluba istrče na teren i pokažu svoje umeće sa „basketarom“.

Ipak, posle određenih primedbi protivničkih timova i rukovodstva lige došlo je do promena odnosno mališani će moći isto da rade samo po okončanju utakmica, ali ne i u pauzama.

– Najmlađi navijači Partizana, moći će da uđu na teren nakon završetka sutrašnjeg meča.

KK Partizan NIS je izuzetno ponosan na veliki broj mališana koji posećuju utakmice i koji čine naše mečeve posebnim. Ipak, nakon nekoliko opomena i apela koji su stigli kako od lige tako i od protivnika sa kojima je naš klub igrao u Pioniru da se obezbedi čistoæa terena i neometano zagrevanje u pauzi između druge i treće četvrtine, klub je preuzeo obavezu da obezbedi neulazak na teren u obući u kojoj se hoda na ulici tokom velike pauze.

Na ovaj naèin, na prvom mestu štitimo igrače obe ekipe koji bi nesrećnim slučajem, usled klizanja uslovljenog tragovima koji su nastali ostacima sa đonova mališana mogli da se okliznu i povrede. Nakon meča, deca će neometano moći da uđu na teren, slikaju se sa igračima i uzmu autograme, piše u objašnjenju objavljenom na sajtu KK Partizan.

Podsećamo da će košarkaši Partizana sutra, u nedelju, sa početkom od 17 sati u beogradskom hramu košarke ugostiti Igokeu u meču 17. kola ABA JTD lige.

Pročitajte i šta uoči tog duela kaže trener ekipe Petar Božić i na koji način su kažnjeni košarkaši zbog loših rezultata u prethodnom periodu.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter