8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

(ANKETA) PIONIR ILI ARENA? Poznato gde će Zvezda igrati utakmice Top16 faze Evrolige, obezbedite karte na vreme

Objavljeno: 20.12.15 u 00:39

Selidba iz Arene u Pionir donela je i preokret u igri i rezultatima Crvene zvezde u Evroligi pošto je tim Dejana Radonjića zabeležio sve tri pobede kada su utakmice igrane u beogradskom hramu košarke (Real, Himki, Bajern).

Plasman u Top16 fazu doneo je dilemu šta bi bilo bolje za crveno-bele u nastavku takmičenja odnosno gde će dočekati svoje rivale iz novoformirane grupe E.

Ono što je izvesno je da će Kombank Arena biti zauzeta do sredine februara zbog Evropskog prvenstva u vaterpolu i Evropskog prvenstva u futsalu pa se već sada zna da će Fenerbahče (2. kolo – 7. januar), Unikaha (4. kolo – 21. januar), Lokomotiva (5. kolo – 28. januar) i Cedevita (7. kolo – 11. februar) protiv Zvezde igrati u Pioniru, a verovatno i od rezultata u prvoj fazi zavisi gde će crveno-beli igrati protiv Anadolu Efesa (8. kolo – 25. februar), Panatinaikosa (10. kolo – 10. mart) i Darušafake (13. kolo – 31. mart).

Dobra vest za navijače srpskog šampiona je najava koja je stigla sa Malog Kalemegdana vezana za prodaju polusezonskih karata, kao što je to bio slučaj i prošle sezone.

Tako će kupci ovih ulaznica, čiji će kontigent biti ograničen, moći da gledaju uživo sve utakmice crveno-belih u preostalom delu sezone. U vezi detalja odnosno ceni i broju takvih ulaznica klub bi trebalo da se oglasi početkom sledeće nedelje.

Pionir ili Arena?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Jeste li pročitali šta u vezi novih pojačanja za Crvenu zvezdu kaže predsednik kluba Nebojša Čović?

0
0

8 Komentara

  1. Пионир бре!! Каква црна арена, дође пола симпатизера, неће да певају слепци!!! 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim da iz iskustva znas kako to izgleda!!!Ipak su godinama pecatirani i Dodik mafijas trpali pare u vec sada raspali klub!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Treba da igramo u Zeleznik i tacka!!! Jeste mala hala ali tu mozemo da drmamo koseve i pljujemo po protivnickim trenerima i igracima a na kraju krajeva to je nas domaci teren

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter