12
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VRELIJE I GLASNIJE NEGO IKAD: Sinoć je oboren još jedan impresivan rekord Delija (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.15 u 09:54

Pobeda Crvene zvezde nad Bajernom prepričavaće se još dugo u danima pred nama.

Ključalo je sinoć u ‘Pioniru’. Ta vrelina je uspela da istopi zaostatak od 11 poena u drugom poluvremenu, ali i obori još jedan rekord.

Naime, klub sa Malog Kalemegdana objavio je da je sa 106 decibela postavljen novi rekord po jačini zvuka.

– Još jedna neverovatna utakmica i velika pobeda košarkaša Crvene zvezde Telekom. Kao što smo navikli, nošeni velikom podrškom navijača, crveno-beli su uspeli da savladaju jakog protivnika i plasiraju se u TOP 16 fazu najelitnijeg takmičenja u Evropi. Večeras je pao još jedan rekord, navijači su postavili novi rekord sa 106 dB jačine zvuka – saopštio je klub.

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda Telekom)

Evo ko će sve biti Zvezdini rivali u TOP 16 fazi, a možete pretpostaviti i ko je ponovo bio najbolji asistent kola u Evroligi. Noga Marka Simonovića možda je i najveći utisak jutro posle meča.

0
0

12 Komentara

  1. Hajde da prebrojimo koliko je došlo bolesnika da komentariše sve živo što je vezano za Zvezdu?! Pa jel moguće da ne mogu da žive bez nas? Izmišljaju tamo neke njihove rekorde, mnogo ih boli što ih nigde više nema.

    0
    0
    Odgovori
    • Moras razumeti Franjevce! Ugasili smo im nogometni klub, a i kosarkaski… Nema nikakvih vesti o njima, zato moraju da se jave ovde i lece komplekse! Nije im lako…. Hahahahahahaha! Treba da ih vratimo u Zagreb, u njihov grad osnivanja!!! Hahahahaha!

      0
      0
      Odgovori
    • Dete,mi dok smo postavljali te rekorde i dok nam se divio ceo svet pa vi ste igrali kosarku samo na sljaci…….A da ne pricam kao vi prvaci evrope,prvaci evrope……..legende kluba sto bi rekao dalipagic,pa da se penzionisu dresovi u partizanu niko ne bi mogao da nosi broj ispod 50,hoces jos da ti pricam….a rekord jedini pravi u areni protiv pao-a ili u pioniru kad smo usli u top 8 200+ decibela………..Mi grobari uvek najjaci!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ljudi Zvezdu pratim mnogo cesto ali ono sto je sinoc bilo u pioniru je grobarski stil navijanja, peva se slabo kad gubimo, dobro je bilo samo zadnjih par minuta. Tako da manekeni koji dolaze da gledaju Zvezdu, mi cigani pevamo celu utakmicu i ubek jace kad gubimo, nista na dza bu kao grobari. Treba da se ori celu utakmicune samo na kraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter