24
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Navijači Partizana besni zbog poraza od Mege, najbolji opis u jednom tvitu

Objavljeno: 19.12.15 u 21:15

Navijači Partizana ove jeseni nisu imali previše razloga za radovanje pošto fudbalski i košarkaški klubovi beleže loše rezultate, a utehu pronalaze jedino u dobrim partijama vaterpolista.

Nakon večerašnjeg poraza košarakaša od Mega Leksa i to posle 18 poena prednosti u 28. minutu navijači crno-belih na društvenim mrežama su osuli drvlje i kamenje pre svega po treneru Petru Božiću.

Tviteraš sa nadimkom „PitBull“ u samo nekoliko reči objasnio je ono što je svima očigledno.

– FKP i KKP su uspeli u decembru da završe sezonu, napisao je ovaj navijač Partizana i na taj način najbolje objasnio dubiozu u kojoj se nalazi JSD Partizan.

Košarkaši Partizana su u dosadašnjih 15 kola ABA JTD lige ostvarili samo šest pobeda i plasman u plej-of nakon poraza od Mega Leksa praktično je postao nerealan.

0
0

24 Komentara

  1. Jesi normalan, koja to Mega ima kvalitetniju ekipu od Partizana, koje je to ime u Megi, dal si ikad gledak neku utakmicu? Vidi se po komentaru da si neki maloumnik. To sto pises nema veze sa vezom. Partizanov najgoro faktor u klubu je Petar Bozic, grobar sam i ne poricem to, jer i kad je proglasen za prvog trenera znao sam da je to veliki promasaj. Al to sto ti pises, nema bukvalno veze sa vezom, vidi se da si neki iskompleksirani Zvezdas il sta vec, ne znam

    0
    0
    Odgovori
  2. Najnovija vest! Petar Božić podneo ostavku na mesto trenera KK Partizan. Od ponedeljka preuzima FK Partizan, po odluci premijera! U potpisu SNS – može nam se!!! Nema privatizacije Partizana – može nam se… Nema novca za Partizan – može nam se… A šta će reći Grobari? Ma šta nas briga za njih, njih držimo u šaci – može nam se!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne razumem zasto su besni.Oni izgleda,imaju mnogo krivu sliku o svom klubu.Mega je znatno kvalitetniji tim i pobeda je sasvim ocekivana.Ja sam odigrao bez ikakvog razmisljanja i dvoumljenja 2 u kladionici sa kvotom od 3,25 ali sam kombinovao sa fudbalom i srusio me fudbalski par.Ajmo malo realnosti i pomirite se sa tim,da se ove sezone borite za opstanak i nista vise i ako u tome uspete,puna kapa.Za nasu ligu vam je plafon polufinale i 3.mesto na kraju,kao i u kupu,osim ako se u polufinalu,voljom zreba ne sastanu Zvezda i Mega ali svejedno,u finalu ne bi imali sta da trazite protiv nijedne ekipe.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sve mogu da podnesem i da je nova ekipa i da treba dati sansu novom treneru i da se uigravaju…itd…ali da nema BORBENOSTI… za to nema opravdnja..Mozes da ne znas ,mozes da te nece sut…ali da ne dajes 200%..to ne moze…..prednost se topi a igraci kao da nisu prisutni… I kao da ih ne zanima….sala sa zvezdom je postala nasa stvarnost kk sledeca sezona i to u decembru… Kako god napred Partizan

    0
    0
    Odgovori
  5. Bozicu,ti bi bre na psiho testu pobedio. Bio si naj mirniji u Pioniru,kao da ti rezultat odgovara. Kad sretnes Vujosevica zamoli ga da ti objasni kakav trebas biti na terenu sa tako velikim klubom kao sto je Partizan. Odlazi bre sto pre-sramoto !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Steta navistina steta da prokockas ,18 poeni razlika. Cisto dobiena utakmica da se izgubi. P. Bozic ne e dorasnat za da bide trener na tolku golem klub kako Partizan. Treba iskustvo vo strukata a ne pocetmici da go vodat Partizan. Za zal ovaa sezona e zagubena I pokraj ogrommata zelba I napor na kosarkarite. Pozdrav do site Grobari!

    0
    0
    Odgovori
  7. Verovao sam ovoj upravi,ali se ispostavilo da su ovo sve samo SNS-ovci koji su tu da uniste i ovo malo sto je ostalo od KKP.
    Na klupi nam sede 2 amatera sa partijskim knjizicama SNS-a.
    Bolje da smo sa Dulom izginuli casno nego da svi pisaju po nama.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliki si ti debil,neverovatno.Sigurno nisi veci grobar od Gorana Grbovica,koji je jedan od retkih postenih i iskrenih grobara,koji uvek kaze sta misli i istinu.Na pitanje Tegeltije,koji je u rangu sa vama,po ostrascenosti,koliko ima clanova SNS u upravi i strucnom stabu,Grba je odgovorio NIJEDAN.A vi slobodno trazite alibi u tome jer drugog objasnjenja nemate.

      0
      0
      Odgovori
  8. Treba pokrenuti peticiju ili da Dule na klupi ili bojkot utakmica.S obzirom da imamo SNS upravu mislim da ce im biti svejedno.

    0
    0
    Odgovori
    • Dzabe pokrecete peticiju kada Vucic iz svoje kancelarije upravlja sa loptom i izbacuje je iz kosa svaki put!!!!Tako ni da vam Dule nece pomoci!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. sprdali smo se s ciganima ugasili se ali čovke ih digao iz mrtvih uzo ponovo ako se to nama desi ko što se njima desilo nikad vise nece biti taj partizan.terajte bozica dok ima jos nade ili katanac

    0
    0
    Odgovori
  10. Bozic je glavni krivac jer ne zna ni da vodi utakmicu ni da psiholoski pripremi ekipu.
    On je sramota za trenersku struku i ovim sramnim porazom je unistio sve ono sto je kao igrac stvorio.Ovakvi gubitnici Partizanu ne trebaju.
    Treba da podnese ostavku odmah,svaki dalji komentar je suvisan.

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si burazeru,imamo poltronsko SNS-ovsku upravu i igrace koji ne zasluzuju sveti dres.
      Mozda bi ovi igraci i bili bolji da imamo trenera.Ali mi nemamo trenera,imamo zalosnu sovu koja na tajm-autu prica deci uspavanke umesto da ih hvata za gusu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter