0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ: Respektujemo Metalac, ali želimo pobedu

Objavljeno: 12.12.15 u 16:09

U 14 kolu ABA lige KK Partizan NIS dočekuje Metalac Farmakom, ekipu protiv koje je i započeo sezonu 2015/2016. U crno-belom taboru vlada optimizam, a trener ekipe Petar Božić od svojih igrača zahteva maksimalnu angažovanost tokom čitavog toka meča.

 
– Sezonu smo otvorili protiv Metalca na njihovom terenu gde smo u neizvesnoj završnici izgubili. Obe ekipe su od tada pretrpele određene promene i popravile formu tako da očekujem jednu tešku i dobru utakmicu. Igramo na naše terenu, pred našim navijačima koji su naša ogromna prednost. Uz veliki oprez i respekt dočekujemo ovu utakmicu i nadam se da ćemo jednim odličnim pristupom i sa velikom energijom odigrati dobar meč – istakao je Božić.

Trener crno-belih, zahvalio se još jednom i sponzoru ekipe, klinici Ačibadem, koja je u najkraćem mogućem roku reagovala nakon odluke lekarskog konzilijuma da je Mihajlu Andriću potrebna operacije pete metatarzalne kosti desnog stopala.

– Oni su brzo reagovali, dali mišljenje i organizovali operaciju u odličnim uslovima. Mihajlo je imao sjajne uslove tamo i već se sinoć vratio u Beograd – zaključio je Božić uz nadu da će oporavak Andrića teći bez komplikacija.

Bek Partizana, Petar Aranitović je izjavio da meč protiv Metalca neće biti lak s obzirom da je taj tim pobedio Mega Leks u prošlom kolu, ali je iskazao optimizam i veru u svoju ekipu.

– Mi znamo kako treniramo, spremno dočekujemo sutrašnji duel i sigurno ćemo pobediti ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice – podvukao je Aranitović.

Meč je na programu u nedelju, 13. decembra sa početkom u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter