0
Košarka

OLDENBURG SLAVIO U BUNDESLIGI: Aleksandrov u dobrom ritmu

Objavljeno: 12.12.15 u 10:42

Košarkaši Oldenburga pobedili su Bremerhaven sa 97:86 u okviru 15. kola Bundeslige, a veoma dobar u tom trijumfu bio je Nemanja Aleksandrov.

Oldenburg je tako došao do devete pobede u nemačkom šampionatu ove sezone i skočio na treće mesto, sa pobedom manje, ali i utakmicom više od Brose Basketsa i Albe koji dele prvu poziciju.

Bremerhaven je, s druge strane, ostao na samo dve pobede i deset poraza na pretposlednjem mestu tabele.

Aleksandrov i njegovi saigrači su odigrali veoma dobru utakmicu, u kojoj su u potpunosti dominirali u drugom i četvrtom periodu i na kraju zasluženo slavili.

Srpski košarkaš je proveo 30 minuta na terenu i za to vreme je upisao 15 poena i četiri skoka. Među njegovim saigračima istakao se Klemen Prepelič sa 23 poena i deset asistencija, dok je Brajan Kvoli imao 16 poena i deset skokova. U poraženom timu, po 16 poena imali su Kajl Fog i Janik Fris.

Naredna utakmica košarkaše Oldenburga čeka već u nedelju, kada dočekuju Vircburgu, a duel sa Bremerhavenom odigran je ranije zbog obaveza Aleksandrova i saigrača u Evrokupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter