2
Evroliga

OBRADOVIĆ: Da nije bilo doktora, ne bih imao tim za meč s Zvezdom

Objavljeno: 12.12.15 u 09:30

Košarkaši Fenerbahčea savladali su ekipu Crvene zvezde u 9. kolu Evrolige rezultatom 79:61.

Srpski trener s klupe Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je da su njegovi igrači odigrali sjajno u duelu sa crveno-belima budući da je većina bila bolesna pred start duela.

– Sporo smo ušli u utakmicu. Dozvolili smo Zvezdi veliki broj lakih poena, a u poređenju sa situacijom od pre mesec dana, oni su sada bolji tim – kazao je Obradović.

– Bukvalno nismo mogli da radimo kao tim, imali smo previše igrača koji su imali simptome gripa. Ali, zato želim da se zahvalim našim doktorima i lekarskom timu, a igrači su to isto učinili na terenu, posebno Jan Veseli i Pero Antić, koji se nisu osećali dobro, ali su odradili svoj posao najbolje što su mogli – naglasio je Obradović.

Zahvaljujući trijumfu nad Zvezdom, ekipai iz Turske je sačuvala prvo mesto u grupi, a torfejni stručnjak s klupe Fenera je svestan da u nastavku Evrolige njegov tim očekuju teški zadaci.

– Nadam se da će nas navijači boriti do kraja sezone kao ove večeri. Već smo se kvalifikovali za drugu fazu, ali smo ovom pobedom osvojili prvo mesto u grupi. Ne znam šta nas čeka u Top16 fazi, ali neće biti lako, to znam – poručio je Obradović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter