0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ANTIĆ NAMESTIO RUKU: Kombinacija Kalinić-Bogdanović-Veseli razgalila navijače (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.15 u 20:44

Kosarkaši Fenerbahčea savladali su Turk Telekom u meču turskog prvenstva koji je prethodio utakmici sa Crvenom zvedom u okviru Evrolige sledeće nedelje.

Fenerbahče je do pobede došao teže nego što se očekivalo, ali je ekipi Željka Obradovića to bilo izuzetno važno posle poraza od Reala u četvrtak. Na kraju: 96:93 (25:20, 29:22, 21:23, 21:28).

Fener je najviše problema imao u odbrani, s obzirom na primljenih 93 poena, ali je napad funkcionisao odlično. Tu je prednjačio Kostas Slukas sa 16 poena, dok je poen manje uz šut za tri 4/6 imao Pero Antić, ovekovečeni Zvezdaš i to baš pred duel sa ‘svojima’ u četvrtak u Istambulu.

Pero Antić bio je zapažen i u prvom meču Zvezde i Fenera u Areni početkom novembra, a nema sumnje da će biti jedna od najvećih pretnji po koš crveno-belih.

Takođe i srpski internacionalci su bili istaknuti, Bogdan Bogdanović je meč završio sa 12 poena, Nikola Kalinić je dodao šest, a Jan Veseli je ubacio svojih standardnih 13 poena.

Antić je zatrpavao koš protivnika, a kombinacija Kalinića, Bogdanovića i Veselog koja je završena zakucavanjem Čeha bila je možda i najlepši momenat ove utakmice.

Taj detalj u ovom pregledu možete videti na 1:17 snimka.

(Izvor: youtube / Basket time)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter