4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Mi, ‘Pionir’ i navijači smo dobitna kombinacija! VILIJAMS: Bio sam jako nervozan

Objavljeno: 04.12.15 u 23:18

Markus Vilijams blistao je od sreće po završetku svoje prve utakmice posle šest meseci, a Dejan Radonjić od zadovoljstva novom pobedom nad velikim rivalom.

– Čestitam igračima na našoj najboljoj partiji ove sezone. Znali smo koliko je Himki jak, čak bolji od Reala. Pravili su nam puno problema, ali smo i mi bili napadački raspoloženi. Uspeli smo da ih smirimo na kraju čvrstom odbranom i došli do četvrte pobede, iako to niko nije očekivao posle ubedljivih poraza – rekao je Radonjić posle utakmice.

– Uspeli smo kroz rad da dođemo do nekog nivoa i uradimo stvari koje su nam potrebni. I pored zaostatka, napravili smo nekoliko brejkova i izdržali sve. Najjači utisak su mi navijači i fantastičan ambijent – istakao je trener Zvezde.

On je dodao da njegovu ekipu čeka veoma težak raspored do kraja godine.

– To je svima jasno kada se vidi s kim sve treba da igramo, ali trudićemo se da osvarimo što više pobeda“, zaključio je Radonjić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Povratnik Markus Vilijams poručio je da je bio veoma nervozan pre nego što je istrčao pred Delije.

– Bilo je teško vratiti se, prva utakmica, Himki jak tim. Ali mislim da smo odigrali dobro, kontrolisali smo ritam utakmice i iskoristili svoje šanse. Ništa nam nisu poklonili, morali smo da zaslužimo pobedu. Velika pobeda. Trener nas je dobro pripremio, ali smo u prvom poluvremenu odigrali lošu odbranu, primili smo 53. Međutim, u drugom poluvremenu fokus bio na odbrani i zaustavljanju njihovih šutera. Morali smo da ih usporimo i isplatilo se – izjavio je Vilijams.

Bio je oduševljen navijačima i atmosferom u ‘Pioniru’.

– Bio sam veoma nervozan sve dok nisam kročio na parket, ali navijači su bili sjajni kao i uvek, kao bilo gde kad mi igramo. Nisam osećao strah, ali jesam bio zabrinut. Kada počne utakmica sve to nestane, tako da na kraju krajeva ovo nije bilo ništa novo za mene – podvukao je Markus Vilijams.

0
0

4 Komentara

  1. Samo ste BLEDE I LOSE KOPIJE DV i KK PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! .!. XXAAXXAA .!. Radonja, da li jos po ceo dan gledas SNIMKE DV I KK PARTIZANA.. !!!???

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo ste BLEDE I LOSE KOPIJE DV i KK PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter