6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SLOVENAC IZ REDOVA HIMKIJA: Pobediću Zvezdu i obradovati oca grobara!

Objavljeno: 03.12.15 u 21:35

Himki je doputovao u Beograd gde u petak od 20 časova gostuje Crvenoj zvezdi u 8. kolu Evrolige, a evo šta je Delijama poručio prvotimac ruskog tima Zoran Dargić.

– Otac mi je veliki navijač Partizana. Ne znam kako će reagovati ako pobedimo Zvezdu, ali znam da će navijati za sina – rekao je Dragić za Sport i nastavio:

– Navijači Zvezde su glasni, daju veliku podršku timu i to sve dodatno otežava. Najvažnija priča kada razgovaramo o Zvezdi su uvek – navijači. Kada imate takvu podršku kakvu imaju crveno – beli teško da pred njima možete da igrate loše.

Slovenački reprezentativac veruje da će meč u Beogradu biti totalna suprotnost od onog odigranog u Moskvi.

– Zvezdini igrači sada igraju drugačije. Generalno, Zvezda kada pogađa trojke teško je zaustaviti. Imaju u timu sjajnog Cirbesa, a vraća se i Vilijams – rekao je Dragić.

0
0

6 Komentara

  1. SVI SU GROBARI, SAMO NEKI TO NECE DA PRIZNAJU, POCEVSI OD NEBOJSE COVICA (koji iz OSVETE, posto nije uspeo da dodje na celo Svetinje..), Deje Savicevica, Vladimira Jugovica, Darka Panceva, Bobija Marjanovica (jedinog naseg kosarkasa, POSLE RAJKA ZIZICA, a i PRE..koji je vredeo pomena..)…SRBIJA CELA CRNO-BELA, A I STARA YUGA !!! .!. XXAAXXAA .!……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter