2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKUS SE VRAĆA: Evo koga je Vilijams apostrofirao kao najzaslužnijeg za pobedu protiv Reala

Objavljeno: 01.12.15 u 21:46

Dugo očekivano pojačanje Crvene zvezde, povratnik u tim Markus Vilijams, ponovo će debitovati u crveno-belom dresu već u petak u duelu sa Himkijem.

Od povratka u beograd Amerikanac redovno prati sve domaće utakmice svog novog (starog) kluba, pa je tako bio prisutan i prošlog četvrtka u Pioniru kada je u uzavreloj atmosferi pao aktuelni prvak Evrope Real.

– U utakmici sa Realom sjajno su igrali Kvinsi (Miler), Maik (Cirbes), Stef (Jović) pre nego što je dobio tehničku grešku, ali sve pohvale zaslužuju i Reba (Rebić) i Marko (Gudurić). Možda i više od toga. Reba je igrao protiv dva najbolja plejmejkera u Evropi i nadigrao ih. Imao je sjajne pasove, igrao dobru odbranu, usporio Serhija Rodrigeza, pokazao mnogo zrelosti. Marko je ušao u kasnoj fazi i pogodio trojku, a onda i taj ulaz uz osnovnu liniju i zakucavanje. Za te momke kažu da su deca, ali oni znaju da igraju. Nije bitno koliko imaju godina. Isto su pričali i za visokog momka iz Mege koji je sada u Denveru (Nikola Jokić), ali on zna da igra. Samo je potrebno da dobiju šansu, kazao je Vilijams u izjavi za Novosti.

Na pitanje kada bi od njega mogle da se očekuju partije na nivou prošlogodišnjih Vilijams nije mogao da da konkretan odgovor.

– Ne znam, sezona je duga. Prošle godine sam odigrao nekoliko slabih utakmica i svi su me pitali zašto sam tako loš. Moja dobra osobina je to što imam kratko pamæenje. Odmah zaboravim loš dan i okrenem se sledećem. Ko zna, možda u petak odigram sjajno, a sledeću utakmicu očajno. Sigurno je samo da ću u svakoj davati sto odsto svojih mogućnosti, iskren je iskusni plejmejker.

Utakmica 8. kola Evrolige između Crvene zvezde i Hikija je na programu u petak sa početkom od 20 sati, a igraće se u Pioniru.

0
0

2 Komentara

    • Kakav strah ispoljava gdk zbog Markusa,to je nesto neverovatno!!!Covek nije ni poceo da igra a vama pune gace,jos kada se navari ima da bude veselo!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter