0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALJKOVIĆEVA: Tražila sam da bude sto poena razlike!

Objavljeno: 25.11.15 u 22:56

Prema rečima selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marine Maljković, njene igračice nisu do kraja ispunile njene zahteve.

– I ovog puta sam od mojih igračica tražila stotku, ali da bude 100 poena razlike. Pri kraju su napravile par grešaka, pa nismo uspele da stignemo i do toga – rekla je u svom stilu Marina Maljković.

Naravno, najbitnija je pobeda, koja je bila i očekivana, s obzirom na snagu, odnosno slabost današnjeg protivnika.

– Znali smo da je protivnik lagan i nisam htela da sve ispadne traljavo. 11 igračica je igralo maksimalno. Ono što me raduje jeste da su devojke ponovo pokazale košarkašku zrelost, o kojoj sam pričala prošle nedelje. Igrale su do poslednjeg minuta na vrlo ozbiljnom nivou, a to nije lako u utakmici u kojoj vodiš sa 50-60 razlike – istakla je Marina Maljković.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da je Srbija u Luksemburgu imalo veliku podršku, ne samo na tribinama.

– Bilo ih je stotinak koji su konstantno navijali za nas. Čak je i zvanični spiker bio naš čovek, koji je s vremena na vreme uzvikivao Srbija i davao nam podršku – rekla je Maljkovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter