0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BERIĆ OTKRIO: Dve sekunde mi je trebalo da se dogovorim sa legendom Partizana

Objavljeno: 25.11.15 u 16:16

Partizan je u Kragujevcu odigrao prijateljski meč sa Radničkim i slavio sa 81:61. U ovakvim mečevim a rezultat nije u prvom planu, a sa tim se slažu i prvi čovek Kragujevčana Nikola Lončar i potpredsednik crno-belih Miroslav Berić.

-Najvažnije je da je Partizan ispoštovao Kragujevčane i našao vremena da u ne lakoj sezoni za njih dođu i odigraju ovde utakmicu. Za nas je najvažnije da se nismo obrukali kao nov i mlad klub, a nadam se da ćemo imati priliku da i mi njih ispoštujemo i da će ovo postati praksa i u budućnosti. Samo se nadam da će jednog dana naši mečevi imati takmičarskog karaktera – rekao je Nikola Lončar, dobivši Partizanov dres sa brojem sedam.

Zadovoljan je bio i Petar Božić, dodavši da je obaveza Partizana da populariše košarku.

-Došli smo na revijalnu utakmicu, takva je i bila, i drago mi je što je sve to ispratilo puno naših navijača iz Kragujevca – istakao je Božić.

Miroslav Berić je poželeo Radničkom da sledeći put ugosti Partizan u takmičarskoj utakmici.

-Ovaj meč smo dogovorili za za dve sekunde, samo smo tražili slobodan termin jer je raspored ABA lige bio jako zgusnut na početku sezone. Drago mi je što je što smo dišli u Kragujevac i što je jedan veliki košarkaš, legenda Partizana, izrazio želju da pomogne svom matičnom klubu. Poznajući Nikolu Lončara, siguran sam da će on ovu lepu priču izgurati do kraja i da će za neku godinu Partizan u Kragujevac dolaziti da igra prvenstvenu, a ne samo prijateljsku utakmicu-zaključio je Berić, a prenosi Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter