10
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROPALA IDEJA: Odložen povratak Markusa Vilijamsa

Objavljeno: 24.11.15 u 00:06

Posle teške pobede protiv Sutjeske u Nikšiću u meču 11. kola ABA JTD lige Crvenu zvezdu očekuju tri meča na domaćem terenu i to dva evroligaška i jedan u regionalnom takmičenju.

Termini utakmica 7. i 8. kola Evrolige su fiksirani odnosno Real će u Pioniru gostovati u petak, 27. novembra, dok moskovski Himki stiže u Beograd na duel koji je zakazan za četvrtak, 4. decembar.

Kao i „večiti derbi“ u klubu sa Malog Kalemegdana, kako saznajemo, su imali ideju da za jedan dan pomere i duel sa Cibonom koji je zakazan za ponedeljak, 30. novembar.

Razlog tome je bila ideja da povratnik u crveno-beli dres Markus Vilijams odigra prvi meč upravo protiv Cibone kako bi uhvatio kakav takav ritam odnosno odigrao makar jedan meč pred duel sa Himkijem koji bi mogao da bude presudan što se tiče plasmana u Top 16 fazu Evrolige.

Međutim, Zagrepčani nisu prihvatili da se utakmica pomeri, a za to imaju i opravdan razlog pošto ih već 2. decembra očekuje meč poslednjeg kola FIBA Evro Kupa protiv Šoprona u Mađarskoj. U klubu sa Tuškanca je procenjeno da bi za mladi tim koji vodi Slaven Rimac bilo preveliko opterećenje da u dva dana odigra dva meča.

Podsećamo da Amerikancu koji već nekoliko nedelja trenira sa ekipom Crvene zvezde, šestomesečna suspenzija zbog korišćenja narkotika ističe upravo 1. decembra, a s obzirom na povredu Gala Mekela i nedovoljno iskustvo Nikole Rebića jasno je da je Dejanu Radonjiću potreban igrač njegovih kvaliteta.

0
0

10 Komentara

  1. Ma, rehabilitacija nije uspela, VRATIO SE POROCIMA.. .!. XXAAXXAA .!. NARKOLEPSICARI ili PADAVICARKE DS RENTIRANE OD STRANE FABRIKANTA SPINA, LAZI, OBMANE I PREVARE..COKI PLATI MEEEE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter