3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLA REBIĆ: ABA je najvažnije takmičenje za Crvenu zvezdu

Objavljeno: 23.11.15 u 09:30

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 21.00 sat gostuju u Nikšiću u kojem će odmeriti snage sa domaćom Sutjeskom.

Crveno-beli ranjeni idu na okršaj 11. kola regionalne lige budući da su u doživeli težak poraz ispustivši +21 od Starzbura u Evroligi kojim su sebi znatno otežali posao za eventualni plasman u Top 16.

Ekipa sa Malog Kalemgedana pokušaće da se vrati na pobednički kolosek i u Jadranskoj ligi u kojoj imaju učinak od 7-3, a protivnik za povratak samopouzdanja je po meri: poslednjeplasirani tim regionalnog takmičenja.

Sjajni šuter Crvene zvezde, Nikola Rebić, naglašava da je ABA liga prioritetno takmičenje za njegov klub.

– Očekuje nas teška utakmica posle poraza u Strazburu.  Nama je ABA liga u ovom trenutku najvažnije takmičenje i svaku utakmicu igraćemo kao da je finalna. Sutjeska je dobra ekipa, imaju i par pobeda na gostujućim terenima. Mislim da njen položaj na tabeli ne pokazuje i pravu vrednost – kazao je Rebić, prenose Novosti.

Crveno-beli su se u nedelju u prepodnevnim satima ukrcali na let za Podgoricu, odakle su autobusom produžili ka Nikšiću. Po povratku iz Crne Gore, čeka ih priprema za evroligaški spektakl u duelu sa šampionom Real Madridom u „Pioniru“ koji će biti odigran u petak od 20.00 sati.

0
0

3 Komentara

  1. ti si daleko najgori pjej što je Zvezda ikad imala, ti kad uđeš da igraš meni nije dobro…pod hitno te izbaciti iz ekipem, radi mira u kući…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter