Goran Grbović je kritikovao upravu Partizana, Dragan Todorić je danas reagovao na reči legende kluba, ali se tu “prepucavanje” nije završilo.

Goran Grbović je u novoj izjavi za Blic člana Rande zajednice Dragana Todorića nazvao lošim kladioničarem.


– Taj novokomponovani klub u kojem volontiram je bolje organizovan od Partizana. Todorić, koji je član Radne zajednice, nije bio u stanju da dovede nijednog člana Upravnog odbora. Popunjen je 70 odsto mojim intervencijama i zalaganjem. Molio sam ljude da uđu u Partizan – rekao je Grbović i nastavio:

– Nikad nisam izašao iz Partizana, a sad mi ne pada na pamet da uđem pa sve da me na kolenima mole, ko god iz kluba. A kad bih ja ušao, niko od njih ne bi bio tu. Neka Todorić vodi računa o svom životu, a ne o mom, on živi od Partizana, ja sam od Partizana zaradio novac pošteno i vratio poštenom igrom. A Todoriću jedino što priznajem jeste fantastična saradnja sa sudijama. On je svoj posao sveo na obilazak kladionica, a ni to ne zna da radi. Ja ne sedim po kafićima i kladionicima, već kao tradicionalni Srbin, u kafanama – rekao je Grbović za Blic.

Na kraju legenda crno-belih je čestitala novoj upravi na poslednjem mestu na tabeli.

– Tim ljudima koji su dovedeni za jedan sat mogu samo da čestitam na poslednjem mestu. Ja volim Partizan, ali ne prepoznajem ga. Za šest godina biće na pravom putu, samo što ne znaju kako izgleda taj put – zaključio je Grbović.