6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEUSTRAŠIVI: Zvezdaši putuju u Francusku

Objavljeno: 16.11.15 u 13:39

KK Crvena zvezda Telekom i definitivno će u predviđenom terminu, u četvrtak 19.novembra igrati utakmicu 6.kola Evrolige protiv Strazbura u Francuskoj.

Crveno-beli će meč u dvorani „Renus Sport“ igrati sa početkom u 20.45 časova.

Nakon velike tragedije koja je pogodila Francusku i glavni grad Pariz, prošlog petka, sve manifestacije i javna okupljanja, u Francuskoj su do daljeg otkazani.

Srpski šampion je tokom vikenda bio u kontaktu sa Evroligom, a tim povodom čelnici najjačeg evropskog klupskog takmičenja, u ponedeljak su i zvanično potvrdili da će se meč Strazbur – Crvena zvezda Telekom, igrati po planu, u četvrtak od 20.45.

Pitanje koje se samo po sebi nameće je da li bi bio isti slučaj da je situacija obrnuta. U više navrata smo imali priliku da se uverimo da ne bi, ali ko zna možda se nešto promenilo…

0
0

6 Komentara

  1. ..HMMM..“Neustrasivi…“…SAMO, DAL’ JE BILO PROVERE, MISLIM, DA SE NEKO NIJE INFLITIRAO U NJIHOVE „REDOVE“, PA DA POSLE NE BI CELOKUPAN SRPSKI NAROD ISPASTAO ZBOG „POJEDINACA“…

    0
    0
    Odgovori
    • Brate ja sam delija ali toliko me vise boli kurac za sve naste klubove jer sve je namesteno i nema razloga da se nerviram niti bilo sta oko toga , al covece ti ga pretera u poslednjih 3 meseca kako krenem da citam komentare na vestima o zvezdi postovima ili kako god hoces da ih nazoves samo ti se javljas i samo ti nesto pametujes kao da si popio svu pamet ovog sveta ….. KAD SI VEC GROBAR DO KOSKE KAKO SEBE NAZIVAS ONDA ODJEBI U SKOKOVIMA ODAVDE I GLEDAJ SVOJ TIM …..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter