1
Košarka

FOTO: NBA.COM

NBA: Bjelica se ‘uplašio grizlija’

Objavljeno: 16.11.15 u 00:30

Minesota je na svom terenu doživela novi poraz ovog puta od Memfisa 114:106.

„Vukovima“ je bolje kada igraju u gostima. Ni posle pete utakmice na svom parketu ne znaju za pobedu. Ovoga puta ceo plen su odneli „grizliji“. Memfis je slavio 114:106. Bila je ovo veoma izjednačena utakmica u kojoj su se dva tima menjala u vođstvu, sve do sredine poslednjeg perioda. Tada su se gosti prvi put odlepili na „plus osam“ – 101:93 i vođstvo sačuvali do samog kraja utakmice.

Nerešiva enigma za odbranu Minesote bili su Grin sa 21 poenom i Konli sa 20. Pratili su ih Mark Gasol sa 16 poena, koliko je „upisao“ Čalmers. „Vukovima“ je definitvno falio Nemanja Bjelica. Srbin je na parketu poveo 24 minuta i postigao je svega četiri poena, to sve u poslednjih 12 minuta. Šutirao je 2-3 za dva i 0-2 za tri, a imao je i samo jedan skok. U poraženom timu najraspoloženiji je bio Lavin sa 25 poena, Vigins je ubacio 21, a Tuns 14 poena. Svi ostali su bili na jednocifrenom broju koševa, što je bilo premalo da se savladaju „grizliji“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter