4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZA SADA NEMA PROMENA: Zvezda će gostovati u Strazburu

Objavljeno: 14.11.15 u 23:06

Teroristički napadi koji su se prethodne večeri desili u Parizu doveli su do toga da su ovog vikenda odloženi svi sportski događaji u Francuskoj pošto je proglašena trodnevna žalost.

Pitanje koje se samo po sebi nameće da li će narednog četvrtka, po rasporedu, biti odigran evroligaški meč između Strazbura i Crvene zvezde.

– Sve što se desilo u Parizu i Francuskoj je strašno. Što se tiče meča sa Strazburom, za sada nema nikakvih naznaka da će meč biti odložen. Ako se o toj opciji i razmišlja, za nju ćemo saznati tek u ponedeljak, rekao je direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović za Kurir.

Pored napada u Parizu danas se baš u blizini Strazbura desila i saobraćajna nesreća kada je iz šina iskočio voz državne francuske železnice i tom prilikom je smrtno stradalo desetoro ljudi.

0
0

4 Komentara

  1. ..Mojne da se ne vratite, TAMAN SADA KADA SMO SE POJACALI i SPREMAMO SE DA VAS ODJAVIMO I SA OVE ADRESE-PONOVO-ZAUVEK, A ONO PRETNJA OD VASE DALJNE BRACE…SLOBODA HRISCANSKOM NARODU-STOP TERORIZMU !!!! ZIVEO PARTIZAN i MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si stvarno tesko bolestan momak,zbog takvih kao sto si ti smo ovde gde jesmo kao narod!!!U redu je malo se zezati navijacki ali ovo sto ti pises je ozbiljna bolest,ne znam samo zasto su objavili tako bolestan komentar!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • ..“Izvinjavam se“, ako sam uvredio hendikepiranu osobu sa govornom manom..MM..sto sam napisao: SLOBODA HRISCANSKOM NARODU-STOP TERORIZMU, znaci, OVAJ PUT NISAM NAPISAO: STOP CIGANIZACIJI, NEGO TERORIZMU, A TEBI AKO JE TO ISTO, ONDA OK, SOLIDARISEM SE SA TOBOM, OVOGA PUTA… .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter