1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U TOP 16 EL: Šta Stefan Jović ima da kaže na to?

Objavljeno: 13.11.15 u 17:53

U Minhenu je Stefan Jović postao rekorder EL po broju asistencija, ali tog uspeha još nije svestan.

 Nema vremena za preveliko slavlje, sledi nova bitna utakmica u ABA ligi protiv Igokee u Pioniru.

-Iskreno, još nisam svestan svega. Stižu pohvale sa svih strana, ali treba vremena da se sve to slegne. Već su novi izazovi pred nama, u nedelju nas očekuje veoma bitna utakmica u ABA ligi, koja je i te kako važna za nas i prioritet u ovom trenutku. Nema mesta euforiji i moramo da nastavimo da radimo. Recept za Igokeu i ostale utakmice je igra od sinoć – rekao je Stefan Jović.

Pobeda protiv Bajerna (90:79) dala je vetar u leđa ekipi za predstojeće izazove.

– Iz perspektive od pre dva dana je bilo veoma teško videti Top 16 fazu, ali je posle ove utakmice i pobede sve to malo drugačije. Moram da pohvalim i mladog Rebića koji je fantastično odigrao tih petnaestak minuta. Delovali smo sigurno, imali smo mnogo raspoloženih igrača, pogotovo centara koji su ispod koša fenomenalno koristili sve moje lopte. Timska igra pre svega je donela rezultat – naglasio je Jović.

Pročitajte i impresije Marka Simonovića.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam kako su fobili nemce. Ali samo što cigani nisu platili siromašne i gladne srbčiće da viču po ulicima o velikom uspehu.

    Juče AV na svim kanalima danas Cz..

    Histerija. Narod gladuje.

    Utakmice godinama nisu hteli da prenose sa rts cz medija kkp najmladje ekipe stalno s najmanjim budzetom koji je tukao sve najvece i najskuplje timove evrope

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter