19
AdmiralBet ABA Liga

ČOVIĆ REAGOVAO: Crvena zvezda spremila otkaz za dvojicu reprezentativaca

Objavljeno: 11.11.15 u 10:42

Kako stoje stvari, kadrovske promene na Malom Kalemegdanu deluju izvesno poput „sigurne sume“ na kvizu „Želite li da postanete milioner?“.

Prema informacijama do kojih su došle Novosti, uprava KK Crvena zvezda spremila je kovertu sa dva otkaza i spremna je da ih isporuči dvojici reprezentativaca.

Navodno, na spisku za odstrel našli su se reprezentativac Izraela, Gael Mekel, koji je kao veliko pojačanje sa NBA iskustvom stigao u klub, ali nije opravdao očekivanja.

Uz njega bez angažmana bi mogao da ostane i Marko Simonović koji, kao i ostatak tima, muku muči da pronađe pravi ritam.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mekel je odigrao je samo šest minuta u utakmici protiv MZT-a u ABA ligi i ustupio mesto u prvoj petorci Stefanu Joviću, a povratkom Markusa Vilijamsa ovaj momak se nalazi sve dalje od parketa.

Glasine kažu da bi u Zvezdu mogao da stigne još jedan bek iz NBA lige, doskorašnji košarkaš Denvera 193 centimetra visoki Erik Gordon, a samim tim to bi značilo da Mekel pada u apsolutni zaborav.

Kako se šuška, menadžeri su već Mekelu pronašli novi angažma, pa Izraelac ne brine puno oko ove priče o otkazu, pišu Novosti. 

Reprezentativac Srbije Marko Simonović potpisao je kratkoročni ugovor do decembra, u trenutku kada su crveno-beli ostali bez Nemanje Dangubića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vremešni krilni košarkaš ostavio je bolji utisak od Mekela, ali je iz Amerike stigao Kvinsi Miler, koji će, izvesno je, dobiti svoje minute da pokaže kvalitet.

Bek Rajan Tompson, koji u dosadašnjem toku sezone nije pokazao pravu formu, dobiće još vremena da pronađe pravi ritam i dokaže da može da koristi u rotaciji trenera Radonjića.

0
0

19 Komentara

  1. Posle tekme u Minhenu i velicanstvene pobede,kao i briljantne igre Simonovica,zamolio bih te da njega izuzmes iz ove transakcije a na njegovo mesto stavis Tompsona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Raspad u predgradju , gazda ne zna gde udara, čim on dovodi pojacanja nema tu od tima nista, zet predsednik samo figura za potpise, pavlovic i ristovic se ne pitaju ni koliko je sati. Od velikog kluba i gradnje sistema naravno da nece biti nista jer tu nema hijerarhije i svako da radi svoj posao . Diktator u pokusaju

    0
    0
    Odgovori
  3. Otkaz treba da dobiju oni koji su „rasturili“ tim od prosle sezone i oformili ovaj „raspali“.
    A to su Covic i Radonjic !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. …Nastavljas da gledas jebene kretene i dok hvata te ludilo, usta ti se pene, napravice kratak predah da odmori stoka, al’ vratice se brzo posle reklamnog bloka…Doslo je vreme, pokazuju svi znaci, nesto mora da se desi, neka (sex) bomba da se baci…!!! … .!. XXAAXXAA .!. RASPAD MUTANTAAAA..!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini raspad je raspad u tvojoj glavi a od jutros mozete da zaboravite na Evroligu na mnogo duzi period nego sto sam predvideo.

      0
      0
      Odgovori
    • Decko,sto ne odes lepo lekaru,da ti prepise nesto za to ludilo.Mozda sam ne primecujes da si neuracunljiv ali svi ti se smeju i sazaljevaju.Brukas cak i one grobare koji su korektni,mada je takvih malo.Neznam da li neko uopste moze da protumaci ovu tvoju nebulozu,verovatno ni ti sam neznas sta si hteo da napises.Ajde,zaobidji ove portale,ne komentarisi nista jer si tada mnogo pametniji.

      0
      0
      Odgovori
    • Где си друголигаш? Сакрио си се у рупицу и пратиш велики клуб, ништа ново. Стара љубав заборава нема

      0
      0
      Odgovori
    • Shvatite ovog bolesnika nema koga da gleda pa mora nas ja ne verujem da zna 2 igrača kk mali partizan non stop je ovde na našim vestima verujem da nema smelosti da gleda borbu za opstanak svog malog kvazi kluba pa eto prati nas tako da razumemo te sto si ovde i lajes i lupaš

      0
      0
      Odgovori
  5. Mekel ide zato sto je Vilijams dosao, ali otpustiti Simonovic koji je prelomio do sada par utakmica i posle Jovica i Cirbesa mozda sve ukupno i najbolji, uz to odlican defanzivac i nije previse pametno. Mnogi se nece sloziti ali Tejic tesko da ce biti veliki igrac bolje njemu da nadju resenje, ako hoce jaku zvezdu, a coveka koji je reprezentativac da ne diraju. Vec su nazalost mnogo puta gresili pa ne bi iznenadilo opet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter