5
AdmiralBet ABA Liga

‘PRAJINA’ PROGNOZA: Dalipagić svestan Partizanovih mogućnosti, ali po njemu dometi nisu veliki

Objavljeno: 26.10.15 u 20:09

Legenda jugoslovenske košarke Dražen Dalipagić dao je svoje mišljenje i prognozu učinka Partizana u regionalnoj ABA JTD ligi.

Partizan posle sedam kola ABA JTD lige ima skor 2-5, a posle četiri poraza u gostima,  navijače je veoma zaboleo onaj od Krke prethodnog vikenda, sa zvukom sirene. Pojavila se bojazan da će se Partizan umesto za fajnal-for boriti i za opstanak, ali Dražen Dalipagić ne smatra da će biti tako do kraja sezone.

– Mislim da se to neće dogoditi. Jeste bilo veoma važno dobiti meč sa Krkom, jer je to direktan rival za opstanak. Ali i pored toga, siguran sam da je i ovakav Partizan kvalitetniji od Sutjeske i Tajfuna. Ipak, treba biti pažljiv i oprezan do kraja prvenstva – rekao je ‘Praja’  u izjavi za ‘Alo’.

On je istakao da Partizan ne sme da se poredi sa Crvenom zvezdom, koja je u ovom trenutku ipak iznad crno-belih.

– Partizan ne treba da se zamajava gledanjem u Zvezdu i ostale timove sa vrha tabele. Fokus treba da bude na ekipama slabijeg kvaliteta, jer sredina tabele je crno-bela realnost, u najboljem slučaju. Bio bih srećan kada bi sezonu okončali na sedmom ili osmom mestu – prognozirao je Dalipagić.

0
0

5 Komentara

  1. Hahaha, 7. mesto?
    Pa Partizan sada krece u seriju pobeda, nista ne bi bilo cudno da se popne na trece, pa cak i drugo mesto za manje od 3 meseca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Je..m ja tebi sve po spisku… Tebe kao da su cigani platili da lupetas takve gluposti… Videces cim se oporave igraci i dodju pojacanja ukljucocemo se u borbu za f4 pa ces morati da polizes sve sto si ispljuvao…

    0
    0
    Odgovori
    • Eto koliko si glup i ti i skoro svi navijaci malog partizana.Covek je legenda,nekadasnji reprezentativac i jedan od najboljih igraca na svetu na svojoj poziciji,govori realne stvari,onakve,kakve jesu a ti ga psujes jer ne zelis cuti istinu.Vama je onaj demagog i prodavac magle,Baron Vujosevic,toliko isprao mozak da neznate gde bijete sa svojim izjavama,toliko ste neralni da prelazi u glupost.Imacete 3 pobede u prvoj polovini prvenstva,eeeej…a ti ocekujes da se prikljucite vrhu,kakav debilizam.Ocete al juce.

      0
      0
      Odgovori
      • Hahaha… Pricaj ti to nekom drugom… Znas ti dobro kao i svi cigani zajedno da postite 15 godina bez titule zato sto je on trener… Cuti i pati…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter