4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ: Želimo još jednog stranca ali ne smemo da se rasipamo!

Objavljeno: 26.10.15 u 13:34

Predsednik Partizana Nikola Peković radi punom parom, iako je daleko od Beogarda.

-Na vezi sam sa Mićom Berićem i Vladom Grkovićem. Češće se čujem sa ljudima iz kluba nego sa familijom. Još u Beogradu sam naglasio da sam preuzeo veliku obavezu, svestan sam koliko to i žrtava zahteva. Čega god se prihvatim dajem sebe 100 odsto. Kad je Partizan u pitanju, kad treba i više od toga – iskren je Peković.

Jedan veliki problem je rešen,  Kevin Džons je potpisao ugovor do kraja sezone.

– Dovođenje stranca je jedan od ključnih poteza sezone. Finansijski nismo u situaciji da dovodimo zvučna pojačanja, prioritet u ove dve sezone je da se ekonomski stabilizujemo.

Nije bilo ni sreće u Valjevu, Zagrebu i u Pioniru, da jeste, skor bi bio znatno bolji.

– Sve te lopte moraju da se vrate u nekom trenutku sezone. Čitava prva petorka je došla, ti igrači su dobili uloge koje do sada nisu imali. Sve je to uticalo. Bitno je, međutim, da i kad se gubi vidi borbenost, volja i žar u igri.

Navijači, ipak, nestrpljivo čekaju vest da li će i kad doći i pojačanje na poziciji jedan.

– Para nema, situacija je teška. Želimo da dovedemo još jednog stranca, ali ne smemo da se rasipamo. Zato biramo pažljivo. Verujem da ćemo u skorijoj budućnosti, posle završne seče u NBA, pronaći igrača koji bi mogao da nam pomogne – zaključio je Peković,  a prenosi Žurnal. Poznato je i koliki je dug Partizana.

Misli li na svog saigrača? I odakle u celoj priči Francuz, još nije sasvim poznato. 

0
0

4 Komentara

  1. Čovek se obraća Pekoviću i stavlja .i. svuda po tekstu ! Wtf ? Stvarno su PFK (peder.ki fudbalski klub ), a preslo i na basket.

    0
    0
    Odgovori
  2. PEKmen, brate, treba „iskoristiti priliku“, BIG SOFO je ukapirao da je nasamaren i da je dosao u POGRESAN KLUB, COVEK JE PUKAO I SADA BI ZA SVOJE NARUSENO MENTALNO ZDRAVLJE, SPAS I OPORAVAK SIGURNO PRONASAO U KK PARTIZAN, a i sa jos jednim plejom tipa BOA, LAGANO PRVO MESTO U ABA I PONOVNO GASENJE, VISE NE ZNAM NI IME OVOM SADASNJEM MUTANT KLUBU, DAL’ JE DIVA, IDEA ILI VOLI…??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma sta ce vam kad imate Vrapca,Murica,Kuzeloglua i sad ovog crnca…sasvim dovoljno za jedino takmicenje u kojem ucestvujete.Uz malo muke,stici ce te do 12.mesta i spasicete sezonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter