0
Košarka

FOTO: Twitter, Crop

POSTAĆE ‘BEBISITER’: Trener Denvera uči srpski jer je Nikola Jokić ‘paklen igrač’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 13:55

Srbi ovog leta osvajaju američki kontinent, svako u svom klubu, a Nikola Jokić svakim danim sve više oduševljava trenera Denvera, Majkla Malouna.

Koliko je oduševljen ponašanjem i igrama Nikole Jokića, govore i reči glavnog trenera Denver Nagetsa Majkla Malouna, koji je počeo i da uči srpski jezik.

– Nikola Jokić je mlad momak i ne mogu da kažem da je već spreman, ali na svakom treningu napravi potez zbog kog kažem ‘vau, ovaj klinac ima šansu da postane paklen igrač’. Uzbudljivo je videti tako mladog, a veštog igrača. Činjenica je da je mnogo bolji nego u letnjoj ligi. On je momak kog bih doveo kući da mi čuva decu, takav je, duša od čoveka – objasnio je Maloun za ‘Denverpost’.

Jokić sa druge strane, igra i malo priča. Trudi se da ‘upija’ i sluša svaku reč trenera.

– Radim sve što mi trener kaže, samo hoću da dam 100 odsto. Teško je, ali mi se sviđa, učim nove stvari od novih saigrača. Zabavljamo se dok radimo naporno – istakao je Nikola Jokić.

Do sada najbolju partiju Jokić je pružio protiv Finiks Sansa pre četiri dana kada je za svega 20 minuta na parketu ubacio 19 poena, uhvatio četiri lopte i ‘podelio’ dve blokade.

(Izvor: youtube / Piotr Zarychta)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter