0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: Duel Zvezde i Cedevite je derbi lige, želimo dva boda

Objavljeno: 10.10.15 u 15:59

Košarkaši Crvene zvede Telekom, doputovali su u subotu u ranim popodnevnim časovima u Zagreb, gde ih u nedelju očekuje derbi regionalne ABA lige duel sa Cedevitom.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom, stigli su u glavni grad Hrvatske, gde ih u nedelju uveče u 5.kolu očekuje najveći izazov u regionalnom takmičenju, gostovanje prošlogodišnjem rivalu u finalu, ekipi Cedevite.

Crveno-beli su bez obzira na velike kadrovske probleme, brojne povrede i odsustva tokom priprema, i na startu takmičarske godine, sezonu u regionalnoj ligi započeli sa 4 pobede bez poraza.

Ritam igranja početkom oktobra je izuzetno naporan, trener Dejan Radonjić ne može da računa i dalje na Tejića i Dangubića. Međutim, i pored brojnih problema i teških utakmica, prema rečima Branka Lazića, crveno-beli imaju ogromnu želju da u zagrebačkoj dvorani sportova dođu do dobrog rezultata:

– Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna.

Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali prvotimac Crvene zvezde Telekom smatra da će upravo taj poraz, još više motivisati vrlo kvalitetnu ekipu Cedevite:

– Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost, borbenost i motiv da odigraju bolje. Međutim, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom, rekao je Lazić.

Utakmica Cedevita – Crvena zvezda Telekom, igra se u nedelju od 19 časova, a ekipa Dejana Radonjića treniraće u subotu u istom terminu u dvorani sportova u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter