3
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKAV DEBI: Srpska kolonija u Panatinaikosu izbacila Olimpijakos iz Kupa Grčke

Objavljeno: 09.10.15 u 00:45

Košarkaši Panatinaikosa savladali su gradskog rivala Olimpijakos u četvrtfinalu grčkog kupa rezultatom 70:64.

Utakmica je igrana bez prisustva publike zbog kazne koju je odradio Olimpijakos. Selektor Srbije i trener Panatinaikosa je na ovom susretu prvi put vodio sa klupe svoj novi tim u zvaničnom meču.

I bio je veoma uspešan pošto je PAO dominirao tokom čitavog susreta. Najbolji je bio Dimitris Dijamantidis sa 16 poena, Feldejn je dodao 14 poena, a Vladimir Janković je imao 12 poena. Na drugoj strani, Printezis je ubacio 19 poena uz 4 skoka, a Lodžeski je imao 14 poena i 7 skokova.

Na ovom susretu bilo je dosta srpskih reprezentativaca, ali se nisu proslavili. Najbolji među njima je bio Saša Pavlović koji je postigao osam poena, Raduljica je ubacio četiri, a Ognjen Kuzmić tri poena.

Na drugoj strani, Nikola Milutinov je u dresu Olimpijakosa postigao svega dva poena, a imao je i tri skoka.

0
0

3 Komentara

  1. Evo ovako, Pavlović je Srbin rođen u Baru, nije hteo da igra ni za jednu reprezentaciju, mislim da svi kapiraju zasto!

    0
    0
    Odgovori
  2. Бре, руку на срце, сећам се да је Павловић одбио Црну Гору, јер се изјашњава(о) као Србин, а не Црногорац, а да га нешто нису позивали у репрезентацију Србије.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter