23
Košarka

ZVEZDA NUDILA REKORDAN UGOVOR: Poznato koliko su novca crveno-beli ponudili Papanikolauu

Objavljeno: 06.10.15 u 23:58

Ponadali su se navijači da bi Kostas Papanikolau mogao da dođe u Crvenu zvezdu, međutim vrlo brzo, već tokom dana stigao je hladan tuš – Grk je odbio ponudu kluba sa Malog Kalemegdana.

Štura informacija da grčki reprezentativac nije zadovoljan finansijskom ponudom vrlo brzo se proširila kroz srpske medije, a o koliko novca se tačno radi saznao je Blic.

Kako u svom sutrašnjem izdanju prenosi ovaj list srpski šampion je Papanikolauu nudio 340 hiljada evra do kraja sezone, plus dodatnih 60 hiljada ukoliko Crvena zvezda odbrani titule u regionalnoj i srpskoj ligi.

Bivšem košarkašu Olimpijakosa i Barselone očigledno je to bilo nedovoljno, s obzirom da mu je u Hjustonu godišnja plata bila 4,6 miliona dolara, pa će sačekati ponude drugih klubova koji su zainteresovani za njega, pretpostavlja se da čeka mig iz Moskve odnosno ponudu CSKA kojem je neophodan igrač na poziciji koju pokriva bivši NBA košarkaš.

Ako je verovati glasinama koje kruže sa ukupno 400 hiljada evra Papanikolau je mogao da postane najplaćeniji igrač Crvene zvezde u istoriji kluba pošto se spekuliše da je Markus Vilijams prošle sezone zaradio 350, a da je sa Sofoklisom Skorcanitisom potpisan ugovor na 325 hiljada evra.

Čini se da je posle povreda Tejića i Dangubića Crvenoj zvezdi pod hitno neophodan još jedan igrač koji bi mogao da pokriva pozicije tri i četiri, poput Marka Simonovića koji je potpisao dvomesečni ugovor, a prvi izbor je izgleda i dalje Dešon Tomas i to u slučaju da ne preživi poslednju „seču“ u san Antoniju koji će uskoro morati da se odrekne trojice igrača.

0
0

23 Komentara

  1. Ovo je smešno o kakvim ugovorima pišete. Šilb je imao 650.000 evra, Vilijams 600.000 evra, a ovom je nuđeno okruglo milion uz određene bonuse, ali njegova želja je bila otvoren ugovor.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nudjeno mu je 1 000 000 i novac nije bio problem vec to sto je on hteo da u slucaju ponude iz NBA moze odmah da ode

    0
    0
    Odgovori
  3. Лако је разбацивати се народним парама, у исто време сиротиња гладује…

    0
    0
    Odgovori
    • Posto ti ocigledno znas,reci nam i prosvetli..a verovatno nam neces reci,onda ce nam biti jasno da lazes kao i tvoj“mag“

      0
      0
      Odgovori
  4. Nije tacno da je on odbio zvezdu nego je zvezda odbila njega jer je trazio i novac koji smo mogli da mu damo ali je i trazio ugovor koji mu omogucava da ukoliko dobije ponudu NBA u sred sezone moze da ode bez obestecenja sto klubu nije odgovaralo jer je to znacilo da moze da ode posle nedejlu dana mesec dana kad god ga pozovu. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  5. Coki lepo bi bilo da pare koje nisi potrosio za ovog igraca uplatis za deo poreza koji tvoj klub duguje vec decenijama i tako bar malo vratis ono sto si uzeo od kako si poceo da peljesis Srbiju.

    0
    0
    Odgovori
    • I vama bi bilo pametnije da pocnete da placate porez posto ko zna kada ste je zadnji put platili!!!Umesto sto kukas na Ciu i Biu bolje pitaj gde su pare od evrolige i transfera igraca,bilo je tu dosta para s’obzirom da guru i ekipa nisu placali porez!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Zarade od igranja Evrolige nema, kad smo kod toga ciu ciu vi ste 13 godina lagali i obmanjivali javnost u medijima, kukali na sve strane i kada vam je došao ovaj mafijaški poltron na vlast odjednom sav novac ide isključivo u SD Crvena zvezda, svi treba da se ugasi samo mezimče Malog Vučka treba da postoji. Milioni evra su vraćeni preko noći (16 miliona), imate istovremeno dva kluba u istom ran gu takmičenja i državni budžet na izvoli te. U fudbalu ste za 4,5 godine doveli više od 100 pojačanja i imate obraza da pričate o poštenju i prozivate druge…

        0
        0
        Odgovori
        • Nema vise Borisa Tadica da steze misice po areni i pioniru i da vam dovodi koga god hocete,pomirite se sa tim. Sada ste se setili da svi treba da budu jednaki,za to je kasno.Nema vise ni cara od Republike Srpske da ulaze ogromne pare dok ostalo propadaju,zato ste tako i besni.Tesko je igrati kada je i konkurencija jaka!!!A to sto vi pisete o nekom postenju je jadno i zalosno!!!

          0
          0
        • I jos nesto,samo vi nemate zaradu od igranja u Evroligi dok se drugi otimaju da je igraju,po tome ste jedinstveni u Evropi!!!To su vam valjda usadili u glavu vas Guru i Tegi!!!

          0
          0
        • Mali, prvo se malo informisi pre nego sto nesto napises, da ne lupetas previse. Za pobedu u Evroligi se dobijalo 7000 evra, pa ti vidi jel to dovoljno da pokrije sve troskove, dok je bio Tadic na vlasti, Vesic,Djilas i ostali iz DS su u CZ uneli preko 20 miliona evra (Vesiceva izjava), 2004-2008 sponzor Telekom je Zvezdi dao 800 000 evra po sezoni, igraci se redjali kao na traci, pa i treneri….a o konkurenciji bolje malo procitaj, tada su svi bilo mnogo jaci, cak i klub za koji sad navijas, FMP

          0
          0
  6. Ovo je prica za malu decu.Igrac ovog kalibra ne igra ispod milion eura po sezoni.Verovatno mu je ponudjeno malo manje od milion,pa nije pristao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter